ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life Луцьк відбулося спортивне свято для дітей героїв АТО

Дата, время
Середа, 20 Грудень, 2017

До Дня святого Миколая мережа фітнес-клубів Sport Life і волонтерський рух «Меценати для солдата» підготували особливий подарунок для дітей загиблих героїв АТО.

У фітнес-клубі Sport Life Луцьк було організоване спортивне свято для 80 дітей, які приїхали з різних областей України. Для діток підготували дуже насичену пізнавально-спортивну програму. Професійні тренера фітнес-клубу познайомили дітей з усіма спортивними секціями, студіями групових занять і провели розминку. Величезне задоволення маленькі гості отримали від відвідування басейну. Тут для них провели заняття з аквагімнастики і стрибків у воду. А в дитячій фітнес-академії пройшли творчі майстер-класи та розвиваючі заняття.

Крім діток, задоволення від спортивного свята отримали і тренера Sport Life.

Як зазначила менеджер басейну Sport Life, Катерина Кот: «Діти дуже хороші, емоційні, живі. Не вміють плавати, але отримували емоції позитивні і ми, і вони».

Допомогу в організації дитячого свята також надали волонтери.

Руслан Теліпський, керівник волонтерського руху «Меценати солдата» розповів про важливість підтримки дітей загиблих героїв: «Вперше ми маємо тісну співпрацю з фітнес-мережею Sport Life і щиро вдячні за таку можливість ... Нам не байдуже, що зробили для нас їхні батьки. А з огляду на ту обставину, що їхні батьки зараз на небі, ми несемо повну відповідальність за те, щоб урізноманітнити їхнє дозвілля. І зробити, як можна більше, щоб доставити позитивні емоції».

Читати далі...