ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став офіційним партнером Української Федерації фігурного катання

Дата, время
Четвер, 25 Січень, 2018

25 січня на Льодовій арені в Києві за офіційної підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся Чемпіонат України з фігурного катання серед юніорів.

Основною метою проведення цього чемпіонату є популяризація та розвиток фігурного катання на ковзанах в Україні, а також, підготовка і відбір спортсменів до складу Національної збірної.

У всеукраїнських змаганнях взяли участь юні спортсмени практично з усіх областей України. Призові місця дісталися представникам Київського, Харківського та Дніпровського регіонів.

«Дуже важливо, щоб молодь була залучена до спорту. Саме тому ми підтримуємо багато спортивних ініціатив і змагання, як на національному, так і на міських рівнях. Основним своїм завданням бачимо розвиток українського спорту, популяризацію здорового способу життя і, звичайно ж, залучення якомога більшої кількості українців до активних занять спортом», — Олександра Гавловська, прес-секретар групи компаній Sport Life.

«Важливо відзначити, що цей Чемпіонат пройшов на дуже гідному рівні, не дивлячись на всі складнощі, пов'язані з фінансуванням на державному рівні. Ми дуже раді, що в цьому році нашим офіційним партнером став Sport Life. І вже в наступному ми спільно плануємо провести цей Чемпіонат на більш високому і професійному рівні: більша кількість глядачів, широке висвітлення в ЗМІ і, звичайно ж, інший рівень льодової арени», — Анна Турчинова, глава опікунської ради Української Федерації  фігурного катання.

Читати далі...