ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life пройшов Міжнародний турнір Kyiv Battle-2018

Дата, время
Понеділок, 5 Лютий, 2018

У столичному виставковому центрі «Акко Інтренешнл» 3-4 лютого відбувся найбільший в Україні міжнародний турнір з кроссфіту під назвою Kyiv Battle-2018.

На сьогоднішній день, цей вид спорту набирає нечувану популярність в Україні, як серед професійних спортсменів, так і серед аматорів. В цьому році компанія Sport Life традиційно виступила партнером «битви термінаторів», так преса ще в минулому році охрестила ці змагання.

«Ми стежимо за спортивними тенденціями, Cross Training зараз активно набирає популярність, як у всьому світі, так і в Україні. Тому сьогодні, від імені компанії Sport Life, хочу сказати, що ми раді підтримати змагання Kyiv Battle-2018 і Cross Training, як динамічно розвиваючийся вид спорту»Олександра Писанко, маркетинговий директор мережі фітнес-клубів Sport Life.

Також, за словами Олександри Писанко, для компанії Sport Life основний прерогативою, як і раніше, залишається підтримка і всіляке сприяння розвитку національного спорту. У свою чергу, досягнення українських спортсменів прославляють і говорять самі за себе далеко за межами нашої країни. На основі 57 вже функціонуючих клубів по всій території України були створені тренувально-змагальні бази для більш ніж 50-ти видів спорту. Найближчим часом Sport Life, у зв'язку зі зростаючим попитом, планує розширити свою мережу до 150 клубів, які, також, будуть повністю адаптовані для занять фітнесом людей з особливими потребами.

Серед всіх категорій учасників були визначені переможці, які отримали цінні подарунки від спонсорів. А найсильніші атлети здобули можливість відточувати свою майстерність і готуватися до нових змагань в клубах мережі Sport Life. І можливо, вже в наступному році нанести візит у відповідь і представити нашу країну на міжнародній арені. Оскільки серед учасників Kyiv Battle-2018 були представники ряду європейських держав — Білорусь, Польща, Латвія.

Перше місце серед професійних атлетів зайняли минулорічні переможці турніру Kyiv Battle-2017 Володимир Битюцкий і Мар'яна Федоренко. Атлети вже другий раз продемонстрували високий рівень підготовки і майстерності, ставши володарями головного призу турніру — 30 тисяч гривень.

Читати далі...