ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером Кубка України-2018 із слоупстайлу

Дата, время
Четвер, 8 Лютий, 2018

7-8 лютого у Києві пройшов другий і останній етап розіграшу Кубка України та Всеукраїнські змагання серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат з фрістайлу — слоупстайл. Місцем проведення змагань став сноупарк «Вулкан» в Протасовому Яру. Юні учасники з Києва, Рівного, Івано-Франківська, Чернівців та Мукачева цілий рік готувалися до підсумкових змагань, шліфуючи свою майстерність та освоюючи нові спортивні елементи.

Вже незабаром спортсмени матимуть змогу продемонструвати свої найкращі результати на Чемпіонаті України, що буде проходити в Буковелі, а також, на змаганнях міжнародного рівня в Чехії, Болгарії та Італії. Тож підсумовуючи результати Кубка України, можна впевнено сказати, що слоупстайл, як і багато інших видів зимового спорту, активно розвивається в Україні.

Традиційно переможців та фіналістів Кубка України-2018 зі слоупстайлу нагородили представники мережі фітнес-клубів Sport Life.

«Напередодні відкриття зимових Олімпійських Ігор-2018, ми раді підтримати сьогоднішній Кубок України з такого виду спорту, як слоупстайл. Це один з найвидовищних зимових видів спорту, тому що в його основі лежать серії акробатичних стрибків на трамплінах та виконання, на мою думку, дуже складних трюків. Мета компанії Sport Life показати, популяризувати і внести в українські спортивні традиції ще більше нових видів спорту.  Тому, на основі наших фітнес-клубів, ми стровили тренувально-змагальну базу для понад 50-ти видів спорту». — Олександра Гавловська, прес-секретар групи компаній Sport Life.

Читати далі...