ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером святкового забігу Ladies Run

Дата, время
Четвер, 8 Березень, 2018

У четвер, 8 березня у Києві відбувся вже 3-й щорічний забіг присвячений Міжнародному жіночому дню.

Цього року бажаючих зустріти весну по-спортивному було близько 300 осіб. Незважаючи на дощ та туманну погоду, жінки вирішили пробігти 5 кілометрів доволі оригінально, скомпонувавши різне вбрання, як наприклад, кросівки та кольорові спідниці. Зустріти весну, а також привітати жінок зі святом долучилися звісно чоловіки, які разом з прекрасними учасницями долали задану відстань по ще доволі морозним доріжкам Маріїнського парку.

Цьогорічний пробіг переважно складався з жінок серед яких можна було побачити, як професіоналів, так і простих поціновувачів спорту. Відома спортсменка Валентина Шевченко —  бронзова чемпіонка світу, аби завдати гарного настрою, також приєдналася до тематичного забігу:

«Вчора я каталась на лижах, а вже сьогодні вирішила пробігтися для гарного настрою на 8 березня». Лише одиниці чоловіків спробували здобути перемогу, інші ж підтримували свою половинку гучними оплисками, спостерігаючи та зустрічаючи жінок з квітами на фініші.

Перед самим початком під рухливу музики всі учасники зігрівались запальними танцями та простими фізичними вправами. Організатори запевняють, що найкращий спосіб зустріти весну це, звісно, вдатися до легкоатлетичних вправ.

Десята година ранку і всі учасники готові до старту, а вже через 15 хвилин ми маємо перших фіналістів. Цьогорічним переможцем став учасник олімпійських ігор Назар Коваленко. Свою маленьку перемогу, а також нагороду, він присвятив коханій дружині. Вже на 18 хвилині ми зустрічаємо латвійку Сігіту Лапіну, яка, як стало відомо, зареєструвалась в останні хвилини перед початком. Друге почесне місце отримує Валентина Шевченко.

Аби підтримати та надихнути прекрасних учасниць весняного забігу, мережа фітнес-клубів Sport Life вручила найкращим призерам абонементи для занять спортом у будь-якому куточку України.

Читати далі...