ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На базі Sport Life пройшов Чемпіонат з плавання серед спортсменів з інвалідністю

Дата, время
Понеділок, 19 Березень, 2018

16-18 березня у Львові на базі фітнес-клубу Sport Life відбулися відкриті змагання з плавання серед спортсменів з інвалідністю. На чемпіонат приїхали понад 150 учасників з багатьох областей України: Київської, Полтавської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Луганської, Запорізької та Івано-Франківської.

У змаганнях взяли участь спортсмени та любителі у різних вікових категоріях та з різними особливостями тіла.

«У Львові проводиться подібне свято спорту для дітей, підлітків та дорослих з інвалідністю за підтримки міської ради, також, компанія Sport Life зробила внесок в проведення, надавши в користування сучасний басейн, створений за останніми технологіями. Надзвичайно приємно, що доволі багато областей завітало до славетного міста Лева. Впевнений, що в місті необхідно будувати якомога більше басейнів, це буде спонукати до зміцнення здоров’я всього населення міста загалом». 

— Володимир Любіжанін, в.о. начальника львівського регіонального центру «Інваспорт».

В рамках своєї соціальної спрямованності, компанія Sport Life вважає за необхідне підтримувати паралімпійський рух в Україні та долучатися до подібних чемпіонатів.

«Ми не випадково підтримуємо саме такі змагання, тому що, по-перше, головне завдання компанії Sport Life — зробити спорт, фітнес і здоровий спосіб життя максимально доступним, як для людей з особливими потребами, так і для інших громадян.  Зараз, наші паралімпійці виборюють медалі далеко у Кореї, а ми у свою чергу, тут, в Україні, намагаємось підтримувати та розвивати даний вид спортивної діяльності». 

— Олександра Гавловська, прес-секретар групи компаній Sport Life.

У більше, ніж півсотні вже функціонуючих клубів, компанія створила тренувально-змагальну базу для понад 50 видів спорту. Завдяки продуманим проектам спортивної інфраструктури, займатися в клубах можуть усі бажаючі, незалежно від своїх фізіологічних потреб. 

Читати далі...