ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life відбувся фінал конкурсу краси у Львові

Дата, время
П'ятниця, 16 Березень, 2018

16 березня в нічному клубі «Делюкс» відбувся грандіозний фінал конкурсу краси «Топ Модель Львова-2018». У цьому весняному святі краси і талантів взяли участь 18 найвродливіших львів’янок віком від 18 до 24 років. 

Перший вихід чарівних учасниць був присвячений темі «червона доріжка» — на сцені красуні демонстрували неймовірні стилізовані вечірні сукні у найкращих традиціях Голівуду. 

Продовженням вечора стало fashion-шоу у вбранні з останньої колекції відомого українського дизайнера Андре Тана. Розважальна частину на себе взяли такі автентичні артисти та гурти, як Paulman, Мар'яна Ільків, No Air, Nata Sultan. Ведучим надзвичайного параду краси та молодості став відомий тревел-блогер та телеведучий Юрій Шивала. 

В номінації «Міс глядацьких симпатій» та «Міс Інтернешнл-ТВ» перемогла Катерина Коваленко. А переможницею конкурсу «Топ модель Львова-2018» стала Софія Горбяк.

Переможниць цього престижного конкурсу урочисто привітали та нагородили представники мережі фітнес-клубів Sport Life. Ці дві красуні отримали сертифікати фітнес-клубу та змогу оздоровити  своє тіло, зробивши його ще привабливішим.

Читати далі...