ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На базі луцького Sport Life пройшов благочинний дитячий захід

Дата, время
Понеділок, 2 Квітень, 2018

Напередодні Великодніх свят до Луцька вчергове з’їхались діти полеглих бійців разом зі своїми наставниками-волонтерами та мамами, щоб разом зустрітись, оздоровитись, провести курс арт-терапії, психологічної підтримки, взяти участь у цікавих заходах, з користю та пізнавально провести цей спільний час. Окрім волинських дітей в зустрічі взяли участь також родини з Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Київської областей.

Найцікавішою частиную дозвільної програми стало відвідання дітьми фітнес-клубу Sport Life, де усі мали змогу отримати повний спектр фітнес-послуг і, за словами керівника волонтерського руху «Меценати для солдата» (МдС) Руслана Теліпського — всі учасники дозвілля виразили щиру вдячність персоналу Sport Life за приємні враження, людяність та високий професіоналізм!

Це вже друга спільна акція керівництва мережі фітнес-клубів Sport Life та волонтерського руху «Меценати для солдата», що опікується на постійній основі понад 200 дітьми полеглих героїв!

«Не випадково ми підтримуємо такий вид благодійної діяльності, тому що ми розуміємо наскільки важливо підтримати підростаюче покоління, а особливо тих, хто залишився без батька. Формування повноцінного суспільства неможиве без  спортивної складової. Якщо зараз цій малечі показати, що спорт — це добре, весело і круто, то отриммаємо «на виході» достойну людину. Ще сьогодні це дитина, а вже завтра дорослий громадянин України, який буде впливати на наші з вами життя». — Олександра Гавловська, прес-секретар мережі фітнес-клубів Sport Life.

 

Читати далі...