ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Одеса обрала свою королеву краси

Дата, время
П'ятниця, 30 Березень, 2018

30 березня в Одесі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся фінал конкурсу «Королева Одеси-2018».Цей барвистий фестиваль краси і молодості пройшов під егідою Національного конкурсу «Королева України». Чотирнадцять красунь виходили на сцену-подіум легендарного концерт-холу «Сади Перемоги», де компетентне журі в складі 10 осіб зробили свій вибір на користь 18-річної Аліни Куренкової, студентки Одеського університету імені Мечникова. Метою свого життя дівчина бачить: стати кваліфікованим фахівцем, стати самодостатньою і успішною, а в наслідку хорошою дружиною і улюбленою мамою.

«Конкурс «Королева України» веде вже досить довгу історію. Вже 20 років найкрасивіші українки боряться за це почесне звання. В цьому році ми вирішили у себе в місті почати таку щорічну традицію, як «Королева Одеси». Це дозволить нашим одеситкам-красуням проявити себе, а кращим з них уявити місто на Всеукраїнському рівні». — Вікторія Мельниченко, організатор конкурсу «Королева Одеси».

Підготовка до конкурсу проходила протягом місяця. Відомий хореограф Дарина Зарецька поставила чотири карколомні дефіле для конкурсанток. Журі мали можливість гідно оцінити зовнішність дівчат, дефіле, пластичність, впевненість в собі і вміння подати себе зі сцени.

Уже в травні цього року Аліна Куренкова і ще кілька учасниць конкурсу, представлять Одесу на «Королеві України».

«Сьогодні ми бачимо на цій сцені багато не просто красивих дівчат, а цілеспрямованих особистостей. Звичайно, будь-яке гарне правильне прагнення потрібно підтримувати. Саме тому компанія Sport Life вважає за необхідне брати участь у таких, скажімо так, світських заходах. На щастя, вже вся молодь розуміє, що краси без здоров'я і спорту не буває. Тому ми зробили спеціальну номінацію «Міс бікіні», в якій відзначили хорошу фізичну форму учасниці під номером 3 Евеліну Євдокимову і її спортивний потенціал. І звичайно ж презентували сертифікати від мережі фітнес-клубів Sport Life нашої номінантці і переможниці конкурсу, Аліні Куренкової», — Олександра Гавловська, прес-секретар мережі фітнес-клубів Sport Life, член журі «Королева Одеси».

Читати далі...