ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Партнерські відносини: фітнес-клуби — новий тренд українського девелоперства

Дата, время
Четвер, 29 Березень, 2018

29-30 березня 2018 року в столичному НСК «Олімпійський» пройшла найбільша в Україні спеціалізована виставка індустрії рітейлу і девелопменту — RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO 2018.

Виставку відвідали більше 2500 гостей: власники, топ-менеджмент і лінійні керівники лідерів ринку роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості України та інших країн, серед яких — Польща, Білорусь, Франція, Німеччина, Австрія, Швеція, Росія, Казахстан, Грузія, Туреччина, Єгипет .

Захід проходив в двох форматах: паралельно з конференцією за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості, була також розгорнута масштабна експо-зона. Де свій стенд представила група компаній Sport Life.

Компанія Sport Life, як лідер ринку фітнес-послуг України, взяла участь в RDBExpo 2018 не випадково. Її головна мета зробити фітнес доступним кожному, а здоровий спосіб життя — нормою повсякденного життя українців. На сьогодні мережа фітнес-клубів Sport Life включає: 100 ультрасучасних басейнів і SPA-зон, 150 висококласних тренажерних залів, 180 студій групових занять та дитячих клубів. Тобто все необхідне для прихильників здорового способу життя. Співпраця з новими партнерами — це ще один важливий крок до реалізації основної мети компанії.

«Компанія Sport Life розуміє наскільки важливим є діалог і розуміння взаємної необхідності між нами і девелоперами. Сучасні торгові центри і ЖК вже не можуть повноцінно існувати на ринку і успішно витримувати конкуренцію без фітнес-клубів на своїй території. Цей тренд прийшов в Україну з США і Західної Європи не так давно, але вже багато забудовників зрозуміли цю необхідність і всі плюси, пов'язані з цими інноваціяммі». — Олександра Гавловська, прес-секретар мережі фітнес-клубів Sport Life.

Крім представників українських компаній, учасники та відвідувачі виставки мали можливість зустрітися з новими іноземними ритейлерами, які тільки заходять на український ринок. Як показав досвід минулорічної виставки RDB EXPO 2017, це прекрасна можливість провести переговори і налагодити нові бізнес-контакти.

Читати далі...