ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером фестивалю «Гуморина-2018»

Дата, время
Понеділок, 2 Квітень, 2018

1 квітня в сонячній Одесі відбувся фестиваль гумору і сатири «Гуморина-2018». Цілий рік жителі та гості міста чекали на цей феєричний фестиваль гумору та абсолютного позитиву. 

Вже традиційно мережа фітнес-клубів Sport Life виступила партнером «Гуморини-2018» і взяла участь в карнавальній ході. Спортивна дівчина-качечка вправно крутила педалі-сходинки на орбітреці всередині задекорованого автомобіля Sport Life…Найсильніша морячка Соня підіймала найважчу штангу в світі вагою у тисячу кілограмів, також рухаючись на брендовому автомобілі Sport Life. Все це та багато іншого: цікавостей, приголомшливих несподіванок  та кумнедних витівок різноматнітних персонажей, викликало захват і захоплення глядачів.

Пам’ятною фішкою заходу став фотокуточок, що організував  Sport Life, де лише за 10 присідань усі бажаючі могли зробити та отримати миттєве фото з важелезною тисяча-кілограмовую штангою та жартома приміряти на себе роль супер-силача.

Загалом у святковій ході взяли участь півтори тисячі костюмованих героїв: Дарт Вейдер, велинтенські леприкони, герої японських мультиплікацій косплей, різноманітні казкові персонажі та актори легендарних «Маски-Шоу». Глядачів цього масового дійства було ще більше — усі вулиці, розташовані поблизу Міського Саду, були просто переповнені величезними людськими потоками. 

Блище до вечора розпочалася масштабна концертна програма на площі біля Оперного театру. Її відкриття взяли на себе коміки «95 Кварталу» на чолі із Володимиром Зеленським. Також, привітати одеситів і всіх, хто завітав у місто у ці святкові дні, змогли такі виконавці, як ALEKSEEV, Вєрка Сердючка, актори «Маски-Шоу» та багато інших улюблених артистів України.

Читати далі...