ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Рівному з'явиться ультрасучасний фітнес-клуб мережі Sport Life

Дата, время
П'ятниця, 8 Червень, 2018
У Рівному з'явиться ультрасучасний фітнес-клуб мережі Sport Life

7 червня у Рівному відбулася церемонія закладки капсули, присвячена початку будівництва сучасного офісно-спортивного центру від компанії «Реноме» і лідера фітнес-індустріїї Sport Life.

В урочистій події взяли участь представники групи компаній Sport Life, Генеральний директор групи компаній «Реноме», керівництво міської влади, а також провідні національні та регіональні ЗМІ.

«Ми здійснюємо перший крок до реалізації нового мікрорайону. Він точно буде відрізнятися на тлі існуючих комплексів своєю скандинавською архітектурою. Нам важливо сформувати середовище для життя, роботи і відпочинку його мешканців. Тому ми передбачили розміщення в новому бізнес-центрі комерційної площі нерухомості класу «А» офісів за технологією «Open Space», спортивного клубу з трьома басейнами і великої та зручної парковки», — поділилась планами Надія Гладкевич, генеральний директор групи компаній «Реноме».

Також Надія Гладкевич наголосила: «Ми працюємо тільки з кращими представниками своєї галузі. Тому флагманським орендарем офісного центру став саме спортклуб Sport Life, який займе 3,4 тис.кв.м нашої площі. Це було «блакитною мрією» — привести до Рівного лідера в області фітнес-індустрії мережу Sport Life. На менше ми були не згодні. І сьогодні група компаній «Реноме» і Sport Life закріпили свої спільні стратегічні цілі в капсулі часу».

Знаковою ця подія стала і для мережі фітнес-клубів Sport Life.

Анна Ковальчук, директор з регіонального розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life зазначила: «Сьогодні ми закладаємо 60-й клуб мережі Sport Life! Наша компанія робить усе для того, щоб спорт став доступним, а також активно підтримує молодих спортсменів. За 12 років успішного досвіду роботи в фітнес-індустрії України, з мільйонами наших клієнтів по всій країні ми можемо зі впевненістю сказати, — це найкращий клуб мережі! Отже, найкращий в Україні і, можливо, кращий у Східній Європі. Тут буде зібрано найкраще з сфери фітнесу: ультрасучасні американські тренажери, 5-ти рівнева система очистки води у всіх 3 басейнах аквазони, а групові програми будуть представлені понад 150 напрямами і класами».

«Сподіваємося, що цей клуб стане справжньою спортивною Меккою м. Рівного і зможе з гідністю приймати спортивні чемпіонати різного рівня, від міських до чемпіонатів України та світу. Тепер видатні спортсмени міста матимуть чудову нагоду відточувати свою майстерність в стінах нашого комплексу.» —  додала представник мережі фітнес-клубів Sport Life.

В ході святкового заходу відбулося вручення першого абонемента в рівненський фітнес-клуб Sport Life. Його власницею стала титулована спортсменка, учасниця Олімпійських ігор та дворазова чемпіонка Європи з плавання, Катерина Дікіджі.

Будівництво нового бізнес-центру «Реноме», на базі якого відкриється перший у Рівному фітнес-клуб Sport Life, розпочнеться у вересні 2018 року. Це буде 60-й клуб мережі Sport Life, що діє по всій Україні.

Читати далі...