ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Мешканці Рівного зможуть займатися спортом в новому фітнес-клубі Sport Life

П'ятниця, 8 Червень, 2018

7 червня у Рівному відбулася церемонія закладки капсули, присвячена початку будівництва сучасного офісно-спортивного центру від компанії «Реноме» і лідера фітнес-індустріїї Sport Life.

В заході взяли участь генеральний директор групи компаній «Реноме», представники групи компаній Sport Life і керівництво міської влади. Освітлювали подію провідні національні та регіональні ЗМІ.

Надія Гладкевич, генеральний директор групи компаній «Реноме», розповіла про новий проект: «Ми здійснюємо перший крок до реалізації нового мікрорайону. Він точно буде відрізнятися на тлі існуючих комплексів своєю скандинавською архітектурою. Нам важливо сформувати середовище для життя, роботи і відпочинку його мешканців. Тому ми передбачили розміщення в новому бізнес-центрі комерційної площі нерухомості класу «А» офісів за технологією «Open Space», спортивного клубу з трьома басейнами і великої та зручної парковки».

«Ми працюємо тільки з кращими представниками своєї галузі. Тому флагманським орендарем офісного центру став саме спортклуб Sport Life, який займе 3,4 тис.кв.м нашої площі. Це було «блакитною мрією» — привести до Рівного лідера в області фітнес-індустрії мережу Sport Life. На менше ми були не згодні. І сьогодні група компаній «Реноме» і Sport Life закріпили свої спільні стратегічні цілі в капсулі часу» — зазначилаНадія Гладкевич.

Для мережі фітнес-клубів Sport Life ця подія також стала знаковою.

«Сьогодні ми закладаємо 60-й клуб мережі Sport Life! Наша компанія робить усе для того, щоб спорт став доступним, а також активно підтримує молодих спортсменів. За 12 років успішного досвіду роботи в фітнес-індустрії України, з мільйонами наших клієнтів по всій країні ми можемо впевнено сказати — це найкращий клуб мережі! Отже, найкращий в Україні і, можливо, кращий у Східній Європі, — відмітила директор з регіонального розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life Анна Ковальчук. — Тут буде зібрано найкраще з сфери фітнесу: ультрасучасні американські тренажери, 5-рівнева система очистки води у всіх 3 басейнах аквазони, а групові програми будуть представлені понад 150 напрямами і класами».

В своєму виступі представник мережі фітнес-клубів Sport Life наголосила: «Сподіваємося, що цей клуб стане справжньою спортивною Меккою Рівного і зможе з гідністю приймати спортивні чемпіонати різного рівня, від міських до чемпіонатів України та світу. Тепер видатні спортсмени міста матимуть чудову нагоду відточувати свою майстерність в стінах нашого комплексу».

Також в ході святкового заходу відбулося вручення першого абонемента в рівненський фітнес-клуб Sport Life. Його власницею стала титулована спортсменка, учасниця Олімпійських ігор та дворазова чемпіонка Європи з плавання Катерина Дікіджі.

Масштабне будівництво нового бізнес-центру «Реноме», на базі якого відкриється перший у Рівному фітнес-клуб Sport Life, розпочнеться у вересні 2018 року. Це буде 60-й клуб мережі Sport Life, що діє по всій Україні.

Джерело: sport.bigmir.net

Читати далі...