ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав другий командний забіг з випробуваннями Be more human

Дата, время
Понеділок, 25 Червень, 2018

24 червня в Києві за підтримки Sport Life відбувся командний забіг з випробуваннями Be more human, основна філософія якого полягає в трансформації людини через фітнес.

Цього року забіг Be more human зібрав 960 учасників і більше 2500 глядачів, які прийшли підтримати свої знайомі команди. Траса дистанції, як і в попередньому році, розташувалася на території ВДНГ.

У форматі змагань Be more human учасники долали дистанцію довжиною в 7 км і проходили 10 командних випробувань. За правилами забігу перелік вправ організатори оголосили учасникам тільки в день заходу. Але завдяки злагодженій роботі в команді та дружній підтримці, спортсмени успішно виконували вправи на гребному тренажері, підтягування, перетягування шин, стрибки через канат та інші завдання на витривалість. Особливість даних випробувань в тому, що кожен учасник команди повинен був триматися за канат, який уособлює собою єднання і командний дух. Результати команд фіксувалися за допомогою чіпа, який також знаходився на канаті.

Серед усіх команд-учасниць була визначена трійка лідерів у кожній категорії: команди абсолютних переможців, команди переможців серед бігових клубів і команди переможців серед спортивних клубів. Всі переможці були нагороджені цінними грошовими сертифікатами.

Також в рамках заходу відбувся Фітнес-фестиваль, програма якого включала заняття з йоги, табати, пілатесу, кардіо денсу, денс міксу, функціональні тренування та інші фітнес-напрямки. Участь в Фітнес-фестивалі Be more human було безкоштовною для всіх, хто попередньо зареєструвався.

Командний забіг з випробуваннями Be more human, успішно організований вже вдруге в Україні, дав чудову можливість учасникам проявити не тільки свою фізичну силу, але і навчитися працювати в команді і відчувати потреби партнерів.

Читати далі...