ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Одесі пройшов матч американського футболу між «Штормом» і «Жеребцями»

Дата, время
Понеділок, 25 Червень, 2018

24 червня в Одесі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life на стадіоні «Спартак» відбувся матч в рамках Української Топ Ліги Американського футболу ULAF. У турнірі зустрілися команди «Шторм» з Одеси та «Жеребці» з Києва.

У цій видовищній грі одесити перемогли киян з рахунком 14:8. Зауважимо, що для обох команд це був уже другий матч в сезоні. Перший матч на виїзді «Шторм» зіграв внічию проти команди з Дніпра «Ракети». А «Жеребці» виграли в Дніпрі у місцевої команди «Спартанці» з рахунком 24-8.

Тому гра між «Штормом» і «Жеребцями» видалася напруженою і яскравою. У першій половині матчу команди не могли відкрити рахунок і домінували захисти обох колективів. І тільки в кінці другої чверті одеському «Шторму» вдалося занести перший тачдаун. У третій чверті рахунок так само залишався без змін. А в четвертій — одесити збільшили розрив і рахунок став 14:0. Київська команда «Жеребці» дещо скоротила відставання, швидко занесли один тачдаун, але часу повністю відігратися не вистачило.

Після двох турів «Шторм», маючи в своєму активі перемогу і нічию, займає друге місце в турнірній таблиці. Наступний поєдинок одесити також проведуть на рідній землі з миколаївськими «Вікінгами».

А вболівальників команд, крім цікавої гри, очікували конкурси, цінні призи та запальний виступ Черлідер Тім одеського «Шторму».

Чемпіонат набирає обертів і наступні ігри Американського футболу Топ Ліги ULAF 2018 відбудуться вже 7-8 липня.

Читати далі...