ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Збірна України з баскетболу продовжує боротьбу за перемогу на Чемпіонаті світу

Дата, время
Понеділок, 2 Липень, 2018

1 липня за підтримки Sport Life в київському Палаці Спорту українські баскетболісти мали намір обійти збірну Латвії. На жаль, повторити виїзну перемогу цього разу не вдалося. Та, не дивлячись на поразку, Україна пройшла у наступний етап Чемпіонату. А все завдяки 3 перемогам у першому відбірковому раунді. Втім, все найскладніше попереду. У другому груповому етапі суперниками українців стануть Іспанія, Словенія і Чорногорія.

До групи також приєдналися Туреччина, Латвія та Україна. З 6 команд на чемпіонат світу потраплять тільки 3. Беручи до уваги очки першого раунду, на даний момент в українців 9 балів і 5 місце у загальному рейтингу. Стільки ж очок у Чорногорії, але за додатковими показниками вони посідають 4 позицію. По 10 очок і відповідно 2-3 місце у Туреччини-Латвії. Та турки у рейтингу трохи вище за рахунок додаткових показників. Лідерами на даний момент є іспанці, із результатом в 12 балів вони займають 1 позицію.

Українцям будь-якою ціною потрібно здобувати перемоги у другому етапі. Перший домашній матч наші проведуть вже 14 вересня проти Іспанії в столичному Палаці Спорту.

Читати далі...