ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life Черкаси традиційно пройшли Всеукраїнські змагання з акватлону

Дата, время
П'ятниця, 29 Червень, 2018

29 червня на базі фітнес-клубу Sport Life Черкаси відбувся плавальний етап Всеукраїнських змагань з акватлону.

Всеукраїнські змагання пройшли за підтримки Федерації морських багатоборств і акватлону України, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, а також за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life.

Взяти участь в морських багатоборствах приїхало 155 спортсменів з восьми регіонів України — Харківської, Івано-Франківської, Донецької, Полтавської, Херсонської, Дніпропетровської, Львівської та Черкаської областей.

Змагання проходили на різних дистанціях відповідно до віку спортсменів. Дистанцію 50 метрів долали наймолодші учасники 2010 року народження і молодше. На дистанції 100 метрів свої навички в плаванні демонстрували спортсмени 2006 — 2009 р.н. А на дистанції 200 метрів змагалися спортсмени 2005 р.н. і старше.

Всі учасники Всеукраїнських змагань з акватлону показали високі результати у плаванні. А спортсмени Черкаської області завоювали всі призові нагороди.

Серед наймолодших учасників на дистанції 50 метрів головним переможцем став Євтушенко Олександр, друге місце завоював Сергеєв Ростислав, третє місце — у Данилевича Кирила. Серед дівчат на цій дистанції перше місце і золото — у Зуєнко Вероніки, срібло виборола Позднякова Анна, а бронза — у Юрьєвої Владислави.

На дистанції 100 метрів серед юнаків першим став Атаманчук Арсеній, другим — Луценко Єгор, а третім проплив дистанцію Одвічов Богдан. Серед дівчат головна перемога дісталася Лелеченко Софії, друге місце — у Плетінь Софії, а третьою була Бочарова Каміла.

Головним переможцем серед юнаків на дистанції 200 метрів став Лобунець Сергій. Друге місце виборов — Токман Дмитро, а третє — Підгорний Віталій. Серед спортсменок на цій дистанції найпершою була Кошова Фаїна, другою — Зінченко Софія, а третьою — Зубкова Софія.

Читати далі...