ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав Чемпіонат Національної гвардії України з функціонального багатоборства!

Дата, время
Вівторок, 10 Липень, 2018

Цей чемпіонат став одним з елементів, який створює і розвиває здорового і сильного воїна своєї країни!

З 8 по 10 липня в Києві за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся Чемпіонат Національної гвардії України з функціонального багатоборства.

У перший день чемпіонату 110 кращих бійців Національної гвардії України, з яких 80% учасники бойових дій, зустрілися в столичному Хрещатому парку. На унікальній кроссфіт-арені під відкритим небом учасники змагалися у виконанні силових вправ. В цей день в рамках чемпіонату була організована виставка військової техніки, а також виставка інвентарю та обладнання провідних спортивних фірм України. Працювали тематичні фотоплощадки, були організовані конкурси та розіграші призів, і всі глядачі і учасники змагань могли підкріпитися смачною солдатською кашею.

Наступні етапи чемпіонату пройшли на базі військової частини 3027 Північного Київського оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. 9 липня бійці випробовували свої навички в воєнізованому кросі зі стрільбою, метанням гранат і подоланням перешкод в складі підрозділу. На цьому етапі, крім фізичної витривалості, бійці продемонстрували відмінну командну роботу і взаємопідтримку. А третій вид змагань був представлений військово-спортивної естафетою.

Завершився Чемпіонат Національної гвардії України з функціонального багатоборства урочистою церемонією нагородження переможців. Кращі бійці відповідно отримали можливість відточувати свою майстерність в кращих фітнес-клубах країни мережі Sport Life.

Читати далі...