ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав забіг Intersport Run Ukraine

Дата, время
Понеділок, 10 Вересень, 2018

У центрі міста, на Хрещатику, відбувся спортивний фестиваль INTERSPORT FEST UA. Кульмінацією події стали бігові змагання INTERSPORT RUN UA. Подія присвячена до Дня фізичної культури та спорту України. 

Захід, що надихає населення бути енергійними і приділяти час фізичній активності відбувся вже вчетверте. Цього року подія зібрала близько 6 000 бігунів з 12 країн світу. Забіг об’єднав в одному місці любителів бігу та професійних спортсменів. Учасники бігли дистанції від двох до десяти кілометрів, а маршрут пролягав центральними вулицями столиці.

Починаючи з самого ранку і протягом дня, для гостей фестивалю працювали спортивні зони на будь-який смак. Дуже популярними у відвідувачів виявилися сайкл-зона, а також стійка TRX, яку обладнала на Хрещатику мережа фітнес-клубів Sport Life. Люди із заохоченням приєднувались до майстер-класів із вищевказаних напрямків. Кожен мав змогу познайомитись ближче зі спортивним обладнанням, і спробувати власні сили. Кваліфіковані тренери консультували новачків, і давали поради щодо покращення техніки виконання вже більш досвідченим гостям.

Окрім індивідуальних забігів на 2, 5 та 10 кілометрів, ми мали змогу бачити цілі сім’ї бігунів. У рамках Family Run — спеціального забігу для сімейних команд, відстань долали батьки з дітьми шкільного і дошкільного віку, та навіть з немовлятами на руках, і у візочках. Під час заходу було проведено традиційний дитячий забіг, де ключовим завданням була не перемога, а безпосередньо участь у великій події. Дитячі дистанції відрізнялись від дорослих, відстань складала 1000 та 500 метрів. Жоден з маленьких учасників не залишився без нагороди. На фініші усі, без виключення, отримали власну медаль. Окремим, дуже очікуваним елементом події, стало нагородження переможців. Лідери забігів отримали корисні подарунки від партнерів заходу, які заохочують займатись спортом і вести здоровий спосіб життя.

Забіг та фестиваль перетворився на справжнє спортивне свято, де відпочивали як учасники забігів, так і спостерігачі заходу!

Читати далі...