ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відкрите тренування бійців WWFC 12 у Sport Life!

Дата, время
Четвер, 27 Вересень, 2018

Напередодні масштабного турніру WWFC 12, головні дійові особи майбутньої події провели відкрите тренування у фітнес-клубі Sport Life Чернігівська.

Учасники турніру, бійці WWFC — Сергій Співак, Світлана Гоцик, Михай Котруце і Олександр Барабаш, а також їхні суперники продемонстрували фізичну форму, а також готовність до виходу в гексагон.

Напередодні грандіозного турніру зі змішаних бойових мистецтв, учасники поділилися своїм емоційним станом і очікуваннями від поєдинків.

Український важкоатлет Сергій «Полярний Ведмідь» Співак, який проведе другий захист титулу чемпіона WWFC, став володарем пояса в червні 2017 року, в першому ж раунді впоравшись з легендарним американцем Тревісом Фултоном, у якого на той момент було понад 300 поєдинків за спиною. «Свою готовність до бою я оцінюю на 10 за 10-бальною шкалою. Готовий до всього, що мені запропонує суперник. Моя мотивація? Я вийду на бій, не як чемпіон, а як претендент, немов би цей титул мені не належить », — коментує спортсмен.

Один з головних «довгожителів» ліги WWFC, де провів вже 7 поєдинків — Михай Котруце, в березні перевершив француза Ентоні Грондіна, а в червні виграв претендентський бій у киргиза Актілека Жумабеков. Михай також ділиться своїми переживаннями перед боєм: «Відчуваю велику відповідальність у зв'язку з тим, що на мене чекає бій за титул чемпіона світу, адже ми довго до цього йшли.»

Світлана «Птах Фенікс» Гоцик після несподіваного фіаско в червні, коли вона розлучилася з поясом, поставилася до того, що трапилося філософськи та впевнена, що невдача зробить її тільки сильніше: «Я дуже мотивована і палаю бажанням повернути титул. У мене вже були поразки, але вони робили мене тільки сильніше. В душі я воїн, це мій шлях, і я все доведу в реванші».

Кристина Івченко — прес-секретар групи компаній Sport Life: «Сьогодні у спортсменів відповідальна подія, коли вони демонструють готовність до майбутніх поєдинків. Показують свій рівень підготовки й оцінюють своїх суперників. У нас була можливість бачити підготовку, оскільки тренування проходили в тому числі в Спорт Лайф. Спортсмени повинні бути готові не тільки фізично, а й морально. Судячи з їхнього цілеспрямованого погляду і настрою, у бійців є всі шанси вибороти бажані чемпіонські титули»

Головним поєдинком WWFC 12 стане другий захист титулу чемпіона світу WWFC у важкій вазі Сергієм «Полярним Ведмедем» Співаком, проти якого в гексагон вийде досвідчений американець Тоні «криптоніт» Лопес. Перед цим визначаться нові власники вакантних чемпіонських титулів у напівсередній і найлегшій вазі: Михай Котруце битиметься з Арбером Мураті, а Олександр Барабаш з'ясує відносини з Теймуром Рахімовим. Крім того, відбудеться повернення екс-чемпіонки Гоцик, суперницею якої стане спортсменка з Узбекистану Умуткан Айтієва.

Читати далі...