ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — фітнес-партнер масштабного марафону Wizz Air

Дата, время
Понеділок, 8 Жовтень, 2018
Sport Life — фітнес-партнер масштабного марафону Wizz Air

Недільний ранок запам’ятався киянам і гостям столиці тисячами бігунів, які долали різні дистанції. Вже в дев’ятий раз наше місто приймає марафонський забіг Wizz Air Kyiv City Marathon — cпортивний захід світового рівня і доводить, що Київ — спортивна столиця! Sport Life завжди на боці тих, хто підтримує здоровий спосіб життя. Саме тому компанія виступила офіційним фітнес-партнером спортивного свята.

Цими вихідними свою витримку та підготовку перевірили тисячі спортсменів та початківців з України та з-за кордону. Марафон — це можливість випробувати та здолати самого себе, насолодитись спортом і спілкуванням із новими, і старими друзями. Та звісно ж, підготовка до спортивного дня включає постійні тренування і підтримку гарної фізичної форми.

Кристина Івченко — прес-секретар групи компаній Sport Life: «Ми бачимо понад десять тисяч учасників марафону. Бадьорих, позитивних, для яких важливо бути здоровими, мотивувати інших людей, поширювати тенденцію брати участь у спортивних заходах. Саме тому Sport Life підтримує марафон. Всі закохані в спорт люди – наші однодумці й друзі, у нас спільна мета — щоб українці були прикладом здорової та щасливої нації. У кожного з учасників марафону власна мета заради чого бігти, але є ключовий аспект, який об’єднує всіх, незалежно від статі та віку. Це — любов до спорту.»

Маршрут значущої спортивної події пролягав в одне коло, старт і фініш усіх дистанцій знаходився в самому серці Києва — Хрещатику. У програмі марафону для кожного була своя дистанція, всього пройшло шість індивідуальних забігів : 42, 21, 5 км. і благодійні дистанції: на 5 кілометрів.

Партнери заходу нагороджували учасників корисними подарунками, зокрема мережа фітнес-клубів Sport Life презентувала переможцям подарункові абонементи на відвідування спортивного клубу, щоб заохочувати учасників продовжувати приділяти увагу спорту!

Дмитро Черницький — генеральний менеджер Run Ukraine: «Об'єднуючись разом з різними напрямками, такими як фітнес, благодійність, ми долучаємо до бігу різні аудиторії людей. Тому сьогодні партнерство і співпраця дає можливість створення чогось великого і важливого для населення. Оскільки Sport Life є лідером фітнес-галузі, а ми є лідерами серед бігових заходів, ця дружба допомагає нам долучати нових людей і до фітнесу, і до бігу.»

Також у рамках Київського марафону традиційно відбувся Family Run, в якому брали участь сімейні команди в будь-якому складі, навіть батьки з маленькими дітками, і дитячі забіги на дистанціях: 1000 м, 500 м і 100 м. 

В цілому, у заході взяли участь майже 12 тисяч осіб. Категорії бігунів дуже різноманітні. Серед них — ветерани та воїни АТО, волонтери, громадські діячі, батьки з малюками у візках.

Підтримувати спортивний рух в Україні — почесно і дає змогу виховувати здорових людей. А нині важливо бути здоровим, бо це один з головних стовпів гармонійного життя.

Читати далі...