ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life пройшов Запоріжсталь півмарафон

Дата, время
Понеділок, 29 Жовтень, 2018
За підтримки Sport Life пройшов Запоріжсталь півмарафон

Цієї неділі майже 2 000 учасників з різних куточків України та світу вийшли на старт різних дистанцій 2nd Zaporizhstal Half Marathon. Запоріжжя гідно прийняло другий Запоріжсталь півмарафон! Спортивний захід підтримала мережа фітнес-клубів Sport Life.

Подія входить у сімку бігових подій України. Запорізький півмарафон є завершальним етапом бігової ліги Run Ukraine Running League 2018. Півмарафон об'єднав людей різних професій і віку. 

Мережа фітнес-клубів Sport Life нагороджувала переможців різних дистанцій. Одним із найочікуваніших подарунків є абонемент у фітнес-клуб, зізнається учасник півмарафону, адже для участі у забігах потрібно плідно і довго тренуватись. Sport Life надає таку змогу бігунам.

Кристина Івченко — прес-секретар групи компаній Sport Life: «Бігуни мають змогу тренуватись у найбільшій мережі фітнес-клубів Sport Life, для цього є близько 3 000 доріжок по всій Україні. Потрібно заохочувати людей до занять спортом, і це неможливо зробити тільки завдяки тренажерам. Потрібно зробити проведення часу у фітнес-клубі не тільки корисним, але і приємним. У мережі фітнес-клубів Sport Life зробити це цілком можливо.»

Вікторія Веремієнко — директор з маркетингу Ран Україна: «Місія компанії Run Ukraine — дозволити кожній людині перевершити себе і робити себе кращим з кожним днем. Наші заходи об’єднані в єдину бігову лігу, цього року це вже третій сезон. Сьогодні ми знаходимось на завершальному етапі бігової ліги. Партнерство з компанією Sport Life дає змогу поширювати прихильність до здорового способу життя, а також займатися спортом в мережі фітнес-клубів.

Читати далі...