ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life Теремки відбулась зустріч учасників Олімпійських ігор

Дата, время
П'ятниця, 23 Листопад, 2018
В Sport Life Теремки відбулась зустріч учасників Олімпійських ігор

23 листопада Національний Олімпійський Комітет організував зустріч спортсменів — учасників Олімпійських ігор з усіх областей України та всіх видів спорту. Більш ніж 120 олімпійців зібрались в інноваційному центрі спорту «Ліко» в якому розміщується Sport Life Теремки.

У басейні олімпійського зразку свої вміння показали юні чемпіони, які відвідують спортивну школу зі стрибків у воду на базі Sport Life, що діє вже більше 5 років. Відвідуючи школу спортсмени роблять свої перші кроки у водному спорті й досягають рівня олімпійців та кандидатів у майстри спорту.

У заході, що присвячений зустрічі з членами Асоціації олімпійців НОК України, приймали участь президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов, засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов, президент НОК України — Сергій Бубка та головний тренер збірної України зі стрибків у воду Тамара Токмачова. Подію висвітлювали національні ЗМІ.

Представники Федерації та засновники тренувальної бази прагнуть розвивати спортивну інфраструктуру в регіонах країни, тому в найближчий час планується відкриття подібного легкоатлетичного манежу в Запоріжжі, а згодом 50-метровий басейн з`явиться і у Львові.

У ході прес-конференції спікери розповіли про розвиток українського спорту, адже вважають, що вклад в спорт — найцінніший внесок у здоров’я нації.

Засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов наголосив: «Sport Life Теремки — це не просто фітнес-клуб, це цілий палац спорту. На території 9 000 м² ми зібрали всі інновації світової фітнес-індустрії. І головна гордість клубу — басейн олімпійського стандарту, в якому пройшов чемпіонат світу зі стрибків у воду.

Ми продовжуємо створювати позитивний імідж нашої країни в світі. Щорічно ми підтримуємо більше 100 змагань національного та світового рівня. Зокрема в цьому році ми провели чемпіонат світу з кікбоксингу. Саме таким чином країна отримує дивіденди від тієї спортивної інфраструктури, яку ми будували останні 10 років.

Сьогодні відкрито майже 60 фітнес-клубів мережі, в яких займаються спортом сотні тисяч українців. До 2020 року клубів буде 100. А вже в наступному році ми почнемо будівництво фітнес-клубів в країнах Європи».

Президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов зауважив: «Ми чудово провели чемпіонат світу — 50 країн до нас приїхали! Добре провели чемпіонат Європи. В  європейських країнах 25 країн культивують вид спорту — стрибки у воду. У 2016 році було 23 країни. І в 2019, я думаю, що приїдуть всі і ще гості!

Тому, ми кожен раз приймаємо від 700 до 1 000 учасників і членів команди, крім того, з дітьми і батьки приїжджають сюди, тому вже навчилися цього виду сервісу і вони сьогодні розглядають базу України, як одну з найкращих в Європі!»

Читати далі...