ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий Sport Life в ЖК Smart Plaza відкрито!!!

Дата, время
Понеділок, 10 Грудень, 2018

10 грудня відкрив свої двері новий фітнес-клуб Преміум формату в сім'ї Sport Life. Вдале розташування клубу на проспекті Перемоги біля метро КПІ забезпечує клієнтам зручність у відвідуванні та полегшує шлях до самовдосконалення, адже головна ціль клубу — залучити якомога більше людей до здорового способу життя!

Клуб розмістив найновіші ультрасучасні тренажери, аквазону з п’ятирівневою системою очищення, що поєднує три басейни — дорослий, дитячий та басейн для немовлят, 2 студії групових програм і сайкл-студію. Клієнти також з легкістю можуть залишити своїх дітей у Дитячій фітнес-академії, де професіонали проведуть розвиваючі заняття та подарують гарний настрій малюкам від 1,5 року. Тим часом батьки мають можливість відвідати сучасний SPA-комплекс — процедури в 4-х видах лазень, зона відпочинку, лаунж-бар, 2 масажні кабінети та позасмагати у солярії.

Кваліфіковані тренери Sport Life знайдуть особливий підхід до кожного відвідувача, розроблять програму тренувань та харчування аби кожен мав можливість мати тіло своєї мрії. Зона кардіо-тренажерів розташована таким чином, що дозволяє насолоджуватись столичним краєвидом з панорамних вікон тим самим надихаючи на продуктивне тренування! 

А мешканці ЖК Smart Plaza мають чудову можливість дістатись до клубу у найкоротший період часу — просто скориставшись ліфтом спуститись на потрібний поверх. 

Читати далі...