ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером Чемпіоната України з фігурного катання

Дата, время
Вівторок, 18 Грудень, 2018

18-20 грудня у столичній Льодовій арені пройшов щорічний чемпіонат України з фігурного катання серед українських фігуристів, який був організований Українською федерацією фігурного катання на ковзанах. Протягом трьох днів 40 спортсменів боролись за чемпіонські титули та другий рік поспіль відсвяткували перемогу з золотими медалями дніпровці Софія Нестерова та Артем Даренський. 

Важливо відзначити, що у цьому році чемпіонат пройшов на більш високому рівні. Професіональні виступи оцінювала авторитетна закордонна колегія.

Група компаній Sport Life традиційно стала офіційним партнером змагань та привітала переможців приємними подарунками. 

«Мабуть саме проведення спортивних змагань міжнародного рівня створює позитивний імідж нашої країни за кордоном, тому і зараз ми виступили офіційним партнером на чемпіонаті України з фігурного катання. Щорічно Sport Life проводить бальше 100 чемпіонатів міжнародного рівня. Так, наприклад, цього літа ми провели чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів, а на чемпіонаті світу з кікбоксингу виступали співорганізатором»Зеленько Тетяна, прес-секретар групи компаній Sport Life.

«Ми запросили чотирьох суддів міжнародного класу. Це були судді із Бельгії, Великобританії, Ізраїлю та Білорусі»  зазначила Анна Турчинова, голова опікунської ради Української Федерації  фігурного катання.

 

Читати далі...