ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life відкрив другий фітнес-клуб у Кривому Розі

Дата, время
Середа, 26 Грудень, 2018

До Новорічних свят Sport Life дарує криворіжцям чудову можливість поєднувати корисне з приємним — займатись спортом та відпочивати водночас у найсучаснішому клубі Кривого Рогу.

Для прихильників активного спорту фітнес-клуб має комфортний тренажерний зал з ультрасучасним інноваційним обладнанням та багато студій з різними груповими програмами. Одна з яких — сайкл-студія. Це не просто заняття на тренажерах, а й дуже активні і динамічні вправи, що дозволяють в короткий час позбутися від великої кількості калорій.

Тренажери лідируючого світового бренду в сайклінгу допомагають відчути атмосферу реальної велосипедної гонки або тренування. Для комфортного пересування по залах все зони розташовані на одному поверсі.

А хто полюбляє лаунж-відпочинок, є прекрасна можливість відвідати масажний кабінет у SPA-комплексі. Згодом у клубі буде відкрито й 3 види лазень та Lounge-бар для повного релаксу.

Друга частина фітнес-клубу, що включає велику аквазону наразі на стадії будівництва. Це буде чудове місце для сімейного відпочинку — великий басейн на 5 доріжок, дитячий та басейн для найменших.

Читати далі...