ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life оголосив 2020 рік — роком фітнесу та здоров'я!

Дата, время
Четвер, 2 Січень, 2020

Вже вкотре 1 січня двері мережі фітнес-клубів Sport Life були відкриті для учасників Сімейних Олімпійських ігор.

Дорослі брали участь в турнірі зі сквошу і аквааеробіки, діти 7-12 років змагалися в плаванні на різні дистанції в спортивному басейні за участю Федерації плавання України. Наймолодші учасники — діти до двох років — показували свої вміння на суші і в дитячому басейні, а сім'ї в складі тата, мами і дитини змагалися в сімейних естафетах.

Гість Сімейних Олімпійських ігор в Sport Life Андрій Власков, президент Федерації плавання України сказав: «Плавання — вид спорту, який підходить будь-яким віковим категоріям. Воно дуже корисно, і ми раді, що Sport Life підтримує цей вид спорту на подібних сімейних іграх».

Маргарита Годун, віце-президент групи компаній Sport Life зазначила: «Щорічно ми проводимо понад 100 змагань всеукраїнського та європейського рівня. Серед них Чемпіонат Європи зі стрибків у воду, Чемпіонат світу з кікбоксингу. За останні 30 федерацій різних видів спорту (легкої атлетики, плавання та інших) займаються в наших спортивних залах і басейнах. Ми відкриваємо спортивні клуби та будуємо басейни, тому що наша мета — якомога більше здорових і щасливих людей».

Представник Федерації легкої атлетики України Віктор Гринюк акцентував увагу на важливості того, що Сімейні Олімпійські ігри проводяться саме на початку року, а значить вже 1 січня жителі країни можуть зустріти бадьоро і в колі однодумців.

Мережа фітнес-клубів Sport Life починає свій рік активно і запрошує всіх, хто піклується про своє здоров'я і хоче змінити своє життя на краще, приєднатися до фітнес-тусівки і провести весь 2020 рік здорово і спортивно!

Читати далі...