ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life и «Ріел» стали партнерами

П'ятниця, 29 Травень, 2015

Компанія Sport Life Development, яка розвиває в Україні мережу однойменних фітнес-клубів, підписала договір про співпрацю з будівельною корпорацією «Ріел».

Документом передбачається розміщення фітнес-центрів мережі Sport Life у складі житлових комплексів «Великобританія» та «Америка» у Львові, а також «Львівський квартал» та «Elyseum» у Києві, девелопером яких виступає компанія «Ріел».

Відзначимо, що компанія Sport Life вже має досвід стратегічного співробітництва з девелоперськими компаніями. Так, ще в грудні 2011 року вона підписала угоду про стратегічне партнерство з «К. А. Н. Девелопмент», яким передбачалось розміщення фітнес-клубів Sport Life у таких столичних об'єктах компанії як бізнес-центри «101 Tower» (вул. Льва Толстого, 57) та IQ Business Center (вул. Сергія Струтинського, 13/15), а також у житловому комплексі «Комфорт Таун» (вул. Регенераторна, 4).

Компанія Sport Life Development заснована у 2007 році. Її основною спеціалізацією є розвиток мережі фітнес-клубів Sport Life, яка на сьогоднішній день об'єднує близько 40 об'єктів в Україні. У планах компанії значиться розширення мережі до 65 об'єктів.

Будівельна корпорація «Ріел» була заснована в 2003 році у Львові. На ринок Києва вона вийшла в 2013 році. На сьогоднішній день корпорація здала в експлуатацію більше 80 000 м² житла.

Джерело: commercialproperty.ua

Читати далі...