ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Лідер фітнес-індустрії Sport Life планує збільшити мережу до 150 клубів по всій країні

Понеділок, 28 Серпень, 2017

У сучасному світі комерційної нерухомості без спортмайданчиків не обійтися. На фітнес є попит, має бути і пропозиція. Сфера фітнес-послуг — це Клондайк, на якому можна і потрібно заробляти. Девелопери, що пропонують свої площі в довгострокову оренду фітнес-операторам, ніколи не залишаються в програші. За найскромнішими розрахунками, з урахуванням зростання коефіцієнта продажів основних товарів або послуг, додатковий прибуток може становити від 3 до 15% в рік.

«Хороший девелопер зобов'язаний залучати партнерів, які забезпечують якісний рівень інфраструктури, — вважає Валентин Яроменко, власник Mark & Sales, консалтингової компанії, що управляє продажами будівельної корпорації «Ріел». — Це підвищує довіру клієнтів до нього, що відбивається на рівні та якості продажів».

Справедливості заради варто відзначити, що вітчизняні оператори індустрії спорту і розваг, попит на яку, як ми бачимо, попри кризу стрімко підвищується, не завжди готові запропонувати якісний і доступний сервіс. І виступити тим самим рятівним «якорем». Саме тому перевага віддається мережевим клубам з багаторічним досвідом надання фітнес-послуг. Беззаперечним лідером в цій сфері є група компаній Sport Life. Їх мережа на сьогодні налічує вже понад 54 фітнес-клубів по всій країні, до 2020 року в планах збільшити цю цифру до 100, а до 2025 — до 150 клубів у всіх регіонах України. «Протягом найближчих років мережа Sport Life буде розширена до 150-ти об'єктів. Цей розвиток відбудеться за рахунок будівництва нових спортивних комплексів, і за рахунок перепроектування та капітального ремонту радянських спортивних об'єктів», — зазначив засновник Групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов. — На базі нашої мережі регулярно проводяться чемпіонати світового рівня з більш ніж 50-ти видів спорту. Наприклад, чемпіонат Європи зі стрибків у воду пройшов в нашому клубі Sport Life Теремки, у нас же відбулися світові першості з боксу, плавання, сквошу та інших видів спорту. Саме це і створює імідж нашої держави за кордоном».

За словами Дмитра Єкімова на даний момент ведуться переговори більш ніж з 20 локальними регіональними клубами про включення їх в мережу, а також вже розроблені проекти нових сучасних спортивних комплексів, які відповідають усім європейським стандартам, на базі застарілих радянських об'єктів інфраструктури.

Читати далі...