ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life і «Строїтель-П» побудують ще 3 фітнес-клуби в Дніпрі!

П'ятниця, 27 Жовтень, 2017

21 жовтня відбулося святкування річниці з дня відкриття фітнес-клубу Sport Life, який розташувався в ЖК «Панорама» м. Дніпро. Цей рік показав, що Sport Life є надійним партнером. Саме тому було прийнято рішення про укладення Меморандуму про будівництво фітнес-клубів. Спільно з ПБМП «Строїтель-П» Sport Life планує реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розташуються фітнес-клуби і будуть радувати всіх жителів Дніпра.

В рамках заходу для ЗМІ був організований прес-брифінг, ознайомчі екскурсії по фітнес-клубу і підйом на оглядовий майданчик для повного огляду території комплексу.

Керівник приватного будівельно-монтажного підприємства «Строїтель-П» Віктор Попов розповів про важливість роботи фітнес-клубу в ЖК «Панорама»: «Ми будуємо не просто квартири, а створюємо соціальну інфраструктуру для мешканців нашого комплексу. Для нас важливо забезпечити комфорт, затишок і безпеку. Тому інфраструктура нашого житлового комплексу ідеально продумана. Фітнес-клуб, дитячий розвиваючий центр, клініки, кав'ярні і трирівневий паркінг — все знаходиться в зручній зоні доступності. При цьому ми зберегли чудові краєвиди на наше місто. Комплекс Панорама — це райський куточок в самому серці Дніпра!».

Під час підписання Меморандуму сторони поділилися своїми стратегічними планами. «Сьогодні виповнюється рівно рік, як в нашому житловому комплексі відчинилися двері фітнес-клубу. І цей рік показав, що Sport Life є надійним партнером», — підкреслив Віктор Попов. — Тому ми прийняли рішення укласти Меморандум про будівництво ще 3-х фітнес-клубів, які розташуються в наших нових об'єктах. Для нас честь — співпрацювати з найбільшим в Україні фітнес-оператором Sport Life!»

Віце-президент з розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life, Артем Мизь поділився цілями і планами компанії: «Головна мета Sport Life - зробити фітнес доступним кожному, а здоровий спосіб життя — нормою повсякденності українців. Ми раді, що у нас є такий надійний партнер, як «Строїтель-П». Я вдячний за те, що вони побудували такий прекрасний сучасний комплекс ЖК «Панорама». Рік тому в цьому комплексі відбулося відкриття сучасного фітнес-клубу Sport Life. І ми раді, що «Строїтель-П» вибрав саме нас фітнес-оператором».

Представник Sport Life додав: «Річниця, яку ми сьогодні святкуємо в черговий раз доводить плідну співпрацю між усіма сторонами. Сьогоднішнє підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво, тому підтвердження. Спільно з «Строїтель-П» ми плануємо реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розташуються наші фітнес-клуби і будуть радувати всіх городян Дніпра!».

Джерело: news.liga.net

Читати далі...