ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life і «Будівельник-П» підписали Меморандум про будівництво 3-х фітнес-клубів!

Дата, время
Понеділок, 23 Жовтень, 2017
Sport Life і «Будівельник-П» підписали Меморандум про будівництво 3-х фітнес-клубів!

21 жовтня відбулося святкування річниці з дня відкриття фітнес-клубу Sport Life, який розташувався в ЖК «Панорама» м. Дніпро. Ще однією підставою для святкування стало підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво між компанією «Будівельник-П» та групою компаній Sport Life про будівництво ще 3-х фітнес-клубів у Дніпрі.

Наявність фітнес-клубу в житловому комплексі — важлива складова соціальної інфраструктури. І як зазначив керівник будівельної компанії «Будівельник-П» Віктор Попов на прес-брифінгу: «Ми будуємо не просто квартири, а створюємо соціальну інфраструктуру для мешканців нашого комплексу. Для нас важливо забезпечити комфорт, затишок і безпеку. Тому інфраструктура житлового комплексу ідеально продумана. Фітнес-клуб, дитячий розвиваючий центр, клініки, кав’ярні та трьохповерховий паркінг — все знаходиться в зручній зоні доступності. При цьому ми зберегли чудові види на наше місто. Комплекс Панорама — це райський куточок у самому серці Днепра!».

Також в рамках урочистого заходу для ЗМІ провели ознайомчі екскурсії та підйом на оглядовий майданчик для повного огляду території.

Під час підписання Меморандуму, сторони поділилися своїми стратегічними планами. «Cьогодні виповнюється рівно рік, як у нашому житловому комплексі відчинились двері фітнес-клубу. І цей рік показав, що Sport Life є надійним партнером», — прокоментував Віктор Попов. — Тому ми прийняли рішення про укладання Меморандуму про будівництво 3-х фітнес-клубів, які будуть розташовані в наших нових об'єктах. Для нас честь — співпрацювати з найбільшим в Україні фітнес-оператором Sport Life!»

Віце-президент з розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life, Артем Мізь також зазначив: «Головна мета Sport Life — зробити фітнес доступним кожному, а здоровий спосіб життя — нормою повсякденності українців. Ми раді, що у нас є такий надійний партнер, як «Будівельник-П». Я вдячний за те, що вони побудували чудовий сучасний комплекс ЖК «Панорама». Рік тому в цьому комплексі відбулося відкриття ультрасучасного фітнес-клубу Sport Life. І ми раді, що «Будівельник-П» вибрав саме нас фітнес-оператором».

Представник Sport Life підкреслив: «Річниця, яку ми сьогодні святкуємо в черговий раз доводить про плідну співпрацю між усіма сторонами. Сьогоднішнє підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво, тому підтвердження. Спільно з «Будівельник-П» ми плануємо реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розмістяться наші фітнес-клуби і будуть радувати всіх жителів Дніпра».

Читати далі...