ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підписав меморандум з «Строїтель-П» про будівництво 3-х фітнес-клубів

Понеділок, 30 Жовтень, 2017

У суботу, 21 жовтня, відбулося святкування річниці з дня відкриття фітнес-клубу Sport Life, який розташувався в ЖК «Панорама» м. Дніпро. За результатами роботи було прийнято рішення про укладення Меморандуму про будівництво фітнес-клубів. Спільно зі ЧСМП «Строїтель-П» Sport Life планує реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розташуються фітнес-клуби.

В ході заходу для ЗМІ були проведені ознайомчі екскурсії та підйом на оглядовий майданчик для огляду території житлового комплексу.

На прес-брифінгу керівник приватного будівельно-монтажного підприємства «Строїтель-П» Віктор Попов отметілважность наявності фітнес-клубу в ЖК: «Ми будуємо не просто квартири, а створюємо соціальну інфраструктуру для мешканців нашого комплексу. Для нас важливо забезпечити комфорт, затишок і безпеку. Тому інфраструктура нашого житлового комплексу ідеально продумана. Фітнес-клуб, дитячий розвиваючий центр, клініки, кав'ярні і трирівневий паркінг — все знаходиться в зручній зоні доступності. При цьому ми зберегли чудові краєвиди на наше місто. Комплекс Панорама — це райський куточок в самому серці Дніпра!».

Після підписання Меморандуму сторони поділилися своїми спільними планами. «Вчора виповнюється рівно рік, як в нашому житловому комплексі відчинилися двері фітнес-клубу. І цей рік показав, що Sport Life є надійним партнером », — повідомив Віктор Попов. — Тому ми прийняли рішення про укладення Меморандуму про будівництво ще 3-х фітнес-клубів, які розташуються в наших нових об'єктах. Для нас честь — співпрацювати з найбільшим в Україні фітнес-оператором Sport Life».

У свою чергу, віце-президент з розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life, Артем Мизь додав: «Головна мета Sport Life — зробити фітнес доступним кожному, а здоровий спосіб життя — нормою повсякденності українців. Ми раді, що у нас є такий надійний партнер, як «Будівельник-П». Я вдячний за те, що вони побудували такий чудовий сучасний комплекс ЖК «Панорама». Рік тому в цьому комплексі відбулося відкриття сучасного фітнес-клубу Sport Life. І ми раді, що «Строїтель-П» вибрав саме нас фітнес-оператором».

«Річниця, яку ми сьогодні святкуємо в черговий раз доводить про плідну співпрацю між усіма сторонами. Сьогоднішнє підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво, тому підтвердження. Спільно зі «Строїтель-П» ми плануємо реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розташуються наші фітнес-клуби і будуть радувати всіх городян Дніпра», — поділився планами віце-президент з розвитку мережі Sport Life.

Джерело: glavred.info

Читати далі...