ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Черкасах відкрито 57-й фітнес-клуб мережі Sport Life

Ссылающиеся новости

Середа, 7 Лютий, 2018

6 лютого о Черкасах відбулося відкриття вже другого в місті фітнес-клубу мережі Sport Life.

«Sport Life Південний — це клуб нового формату: спорт + релакс під одним дахом. У клубі розташувалася велика аква-зона з 5-ти рівневої системою очищення: басейн на 6 доріжок, басейни для дітей і немовлят. У цьому клубі ми створили всі умови для того, щоб клієнт отримував максимум користі і задоволення: тренажерний зал на 4 зони: кардіо-театр і вантажно-блокові тренажери, зона Сross training і TRX, а також 2 студії групових програм і студія Сайкл», — розповіла фітнес-директор групи компаній Sport Life Тетяна Подрезова.

Повноцінний розвиток суспільства неможливий без розвитку спорту, тому керівництво компанії створили не просто фітнес-клуб, а професійну тренувально-змагальну базу для більш 50 видів спорту.

Соціальна відповідальність є одним з найважливіших принципів роботи мережі Sport Life, саме тому вони підтримують багато українських спортивних федерації і тих, хто через певні соціальних проблем не має можливості відвідувати фітнес-клуби. Працівниками Sport Life розроблені цілі програми, які покликані зробити фітнес доступним для всіх верств населення.

У найближчі плани компанії входить розширити свою мережу до 150 клубів вже до 2020 року. Ця необхідність виникла у зв'язку зі стрімким розвитком фітнес-індустрії і популярністю спорту в Україні.

Джерело: www.unian.ua

Читати далі...