ico Спробуйте новий дизайн сайту!

57-й Sport Life відкрився в Черкасах

Дата, время
Вівторок, 6 Лютий, 2018
57-й Sport Life відкрився в Черкасах

6 лютого в Черкасах відбулося відкриття вже другого у місті фітнес-клубу мережі Sport Life. Новобудова площею у 3 тисячі метрів вмістила в собі клуб нового формату: спорт + релакс. У клубі розташувалася велика аквазона із 5-ти рівневою системою очищення: басейн на 6 доріжок, басейни для дітей і немовлят. 

В клубі створено всі умови для результативних тренувань та релаксу: тренажерний зал на 4 зони: кардіотеатр та вантажно-блочні тренажери, зона Сross training і TRX, а також, 2 студії групових програм та студія сайклу.

Основною соціальною задачею компаніїї Sport Life — є привнести здоровий спосіб життя у маси та зробити фітнес доступним для всіх верств населення — місяць тренувань у черкаському Sport Life Південний коштує 250 грн.

«Соціальна відповідальність є одним з найважливіших принципів роботи мережі Sport Life, оскільки ми вважаємо необхідним брати участь у розвитку українського спорту. А, також, підтримувати тих, хто через певні соціальні проблеми не має змоги відвідувати фітнес-клуби. У нас розроблені ціли програми, які покликані зробити фітнес доступним для усіх верств населення». — Олександра Гавловська, прес-секретар мережі фітнес-клубів Sport Life.

На основі мережі фітнес-клубів Sport Life створено тренувально-змагальну базу для понад 50-ти видів спорту. А у найближчих планах компанії, розбудувати свою мережу до 150 клубів вже до 2020 року. Ця необхідність виникла у зв’язку зі стрімким розвитком фітнес-індустрії та популярністю спорта в Україні.

Читати далі...