ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Спортивний басейн

Sport Life — найбільша мережа ультрасучасних басейнів в Україні!

Sport Life gym hero image
Sport Life gym image

Розміри: 25-метрові басейни на 10, 8, 6, 5 або 4 доріжки. Басейн олімпійського зразку: 50х25 метрів на 15 доріжок. Глибина — від 1,2 до 1,8 метрів. Широкі доріжки — 2, 5 метри — ви зможете комфортно плавати, не зачіпаючи інших плавців. 

Sport Life gym image

У наших басейнах є вишки для стрибків у воду. Медичну довідку для відвідування басейну можна отримати у наших кваліфікованих лікарів. У наших басейнах проводяться змагання як клубного, так і міжнародного масштабу. 

Запорука міцного здоров'я - правильний спосіб життя. Прекрасним варіантом стане плавання в басейні, адже він поєднує в собі кардіонагрузку, аеробіку і силові навантаження, і що найголовніше, даний вид спорту підходить для людей з обмеженнями по здоров'ю.

Мережа фітнес клубів Sport Life запрошує вас відвідати наші клуби з басейном, де досвідчені тренера з радістю навчать вас плавання і підкажуть правильні техніки водного виду спорту. В нашій мережі фітнес клубів встановлено новітнє обладнання, приємна атмосфера розташовує до комфортним занять, а професійний підхід і великий досвід наших фахівців зробить ваші заняття ще більш приємними!

Фітнес клуб з басейном

Заняття в басейні прекрасно підходять як основний вид спорту для підтримки форми, так і для тих, хто хоче об'єднати заняття з фітнесу з басейном, для людей, які прагнуть відновитися після стресових ситуацій або мають різного виду травми.

У нашому спортивному клубі є дитяча і дорослі групи, де ви можете чудово провести час з сім'єю, розвинути фізичні здібності своїх дітей і зняти навантаження після важкого робочого дня! У нас ви можете вибрати такі напрями:

  • Дитяче плавання;
  • Дорослі водні програми;
  • Аеробіка.

Зверніть увагу на наші запобіжні заходи, яких ми чітко дотримуємося. Сувора дезінфекція та нова система очищення води робить ваші заняття безпечними для здоров'я!

Як придбати абонемент в басейн Spot Life

Записатися в басейн ви можете за телефоном, вказаним на нашому сайті в вашому місті! Наші консультанти з радістю допоможуть правильно підібрати програму занять. Для того, щоб придбати абонемент за вигіднішою ціною, рекомендуємо придбати річний абонемент в наш фітнес центр з басейном!