ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Дитячий басейн

У Sport Life — найкращі басейни для дітей! 

Sport Life gym hero image
Sport Life gym image

У дитячих басейнах — мінімум хлору, вода знезаражується озоном та ультрафіолетом. У наших басейнах тепло: температура води — 29-30°C, а температура повітря у приміщенні не опускається нижче 26°C.

Sport Life gym image

Розміри: 12,5х3,5 м, глибина — 0, 75–1,4 м. Наші досвідчені інструктори-педагоги знайдуть підхід навіть до найпримхливішого малюка. Акваінвентар: пояс, нарукавники, надувні м'ячі, акваіграшки, килимки для плавання та інше. 

Sport Life gym image

Дитячий аквафітнес. Уроки з освоєння води, введення в аквааеробіку, навчання техніки спортивного та синхронного плавання. Діти старше 7 років можуть плавати у великому басейні під наглядом батьків або інструктора. 

Дитина, яка приділяє час басейну, виросте здоровою і фізично розвиненою, з хорошою дихальною системою і міцними м'язами.

Займатися плаванням можна, як самостійно, так і з тренером. У другому випадку, ви можете бути впевнені, що крім загального оздоровлення, дитина навчиться плавати, дізнається правила безпеки на воді, і, під наглядом фахівців, буде займатися зміцнюють вправами.

Чому важливі заняття в басейні для дітей

Плавання для дітей - важлива складова їх спортивного розвитку. Воно дає необхідне фізичне навантаження м'язам, що росте, а також:

  • Забезпечує загартовування, зміцнення імунітету, організму, профілактику простудних захворювань.
  • Формує правильну поставу.
  • Покращує обмін речовин, апетит і сон.
  • Допомагає розвинути витривалість, силу, координацію рухів.
  • Зміцнює нервову систему, дихальну систему, опорно-руховий апарат.

Крім усього перерахованого, дарує просто позитивні емоції і приємне проведення часу.

Як вибрати хороший басейн для дітей?

Вибираючи спортивний комплекс для своєї дитини, звертайте увагу на наступні чинники:

  1. Наявність тренера. У деяких випадках, дитина може займатися сам, під наглядом батьків. Але краще довірити розвиток свого малюка професіоналам.
  2. Час занять. Воно повинно бути зручно і для батьків, і для малюка. Деякі спортивні комплекси пропонують забирати дітей, наприклад, зі школи, і привозити їх назад.
  3. Наявність підігрівається басейну і обігрівається роздягальні. Особливо важливо в холодну пору року.
  4. Наявність фена.

«Sport Life» пропонує можливість оздоровити свою дитину в басейнах європейського рівня. Тут завжди комфортна температура води для вашого малюка. До того ж, ми використовуємо мінімум хлору, знезаражуючи воду озоном. Телефонуйте прямо зараз, і наш менеджер відповість на всі ваші запитання.

Басейн для дітей в спорткомплексі «Sport Life» - кращий вибір для дітей та їх батьків.