ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся 1-й етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний — 2014» з пляжного волейболу

Дата, время
Вівторок, 10 Червень, 2014

З 6 до 8 червня 2014 року на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Olmeca Plage» відбувся 1-й етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний — 2014» з пляжного волейболу.

Організаторами турніру виступила Київська федерація волейболу спільно з Київською спортивною міською федерацією пляжного і класичного волейболу. Партнером заходу виступила мережа фітнес-клубів «Sport Life».

У турнірі взяли участь 46 команд з Києва, Черкас, Чернігова, Краматорська, Львова, Ужгорода, Мукачева та Київської області.

Серед чоловіків бронзовими призерами стала молода команда з Києва, молодіжна збірна України: Андрій Левченко / Антон Артемчук, яка перемогла пару з Краматорська: Вадим Толубаєв / Руслан Денщик.

У фінальному матчі серед чоловіків зійшлися: команда з Києва (Андрій Стороженко / Богдан Середа) і команда із Закарпаття (Юрій Бокшан / Микола Хомін) — ця гра стала справжньою окрасою всього турніру. За підсумками фінальної суперечки команда з Києва зайняла 1-е місце, а команда із Закарпаття, відповідно, 2-е.

Вітаємо переможців та всіх учасників турніру!

Читати далі...