ico Спробуйте новий дизайн сайту!

PLAZMA SPORT TRENDS — коротка дорога до ідеальної форми!

Дата, время
Понеділок, 23 Червень, 2014

У Київському ТРК PLAZMA за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life 21 червня стартував фестиваль PLAZMA SPORT TRENDS.

Фестиваль відкрила секція фітнесу, адже ця дисципліна була і залишається чудовим способом довести свою фігуру до ідеальної форми. Зірковий тренер Світлана Лучкіна провела майстер-клас, розповіла про найбільш трендові напрями фітнесу, а відомий дієтолог Тетяна Фіалкова відкрила учасникам фестивалю професійні секрети: як харчуватися, щоб бути у формі. Не обійшлося без змагань та призів, володарями яких стали найактивніші учасники фестивалю.

Сама Світлана Лучкіна віддає перевагу петлям TRX: адже це дуже компактний універсальний тренажер, яким можна користуватися скрізь: у залі, вдома або навіть у лісі. Спеціальні петлі дозволяють тренувати цілі групи м’язів, використовуючи масу свого тіла — що, як відомо, найправильніше. Мадонна, Джей Ло і Кемерон Діаз згодні зі Світланою — петлі TRX не даремно називають революцією у функціональному тренінгу.

Про пілатес Світлана відгукується як про перевірену десятиліттями, але завжди актуальну дисципліну, особливо для офісних працівників. Пілатес підходить і новачкам, і профі, ефективно допомагає виправити поставу, розвинути спритність, силу, перемогти стрес. Учасникам фестивалю Світлана показала базовий комплекс з п’яти вправ, виконуючи які щодня можна легко вирішити проблеми хребта.

А найвеселіший вид фітнесу — це, звичайно, зумба. Латиноамериканські ритми і завзяті танці краще за будь-що спалюють калорії й поганий настрій. Майстер-клас від майстра зумби змусив гостей фестивалю по-новому поглянути на фітнес. Легкі для повторення рухи, запальна музика, загалом, самі веселощі, а насправді — одне з найефективніших фітнес-тренувань.

А ось тренування з кросфіту змусило чоловіків попітніти. Це комплекс силових вправ, які виконуються без перепочинку і чудово тренують витривалість і готовність до будь-яких фізичних дій. Не дарма кросфітом займаються американські пожежники і поліцейські. А на змаганнях з кросфіту можна виграти до чверті мільйона доларів. Учасники фестивалю спробували свої сили — і таки виграли. Для початку — абонементи в Sport Life. Там вони зможуть підготуватися до найближчих світовим змагань.

Також гості фестивалю дізналися про функціональний тренінг, антігравіті йогу, дуже популярний в теплу пору року outdoor workout — заняття на свіжому повітрі.

Крім знань і мотивації для занять, зрозуміло, необхідний спортивний одяг. Світлана розповіла, що важливими факторами, на які варто звертати увагу при виборі одягу для занять фітнесом, є термо- і вологорегуляція. Щоб шкіра дихала, а ви відчували приємну прохолоду, надлишки вологи повинні виводитися назовні, а запахи — поглинатися. Консультанти спортивних магазинів PLAZMA готові розповісти про останні технологічні досягнення, застосовані в спортивному одязі та взутті.

А тим часом учасників фестивалю чекав майстер-клас дієтолога Тетяни Фіалкової. Експерт зі здорового харчування спростовує думку про користь дієт. Людина, особливо, яка веде активний спосіб життя, має повноцінно харчуватися. 90 % здорового харчування, 10 % їжі для задоволення — ось правильна пропорція, яка дає можливість отримувати задоволення від життя, не завдаючи шкоди здоров’ю. Склянка води зранку для запуску організму, каші з цільного зерна, кисломолочні продукти на сніданок, повноцінний обід — все жирне і солодке можна дозволити собі лише до 16-ї години, легка вечеря з плодів або сухофруктів — і вам довго не доведеться думати про здоров’я або нарікати на брак енергії.

Експерти не втрималися й продовжили фестиваль веселою фотосесією, а учасники — пішли хвалитися призами й чекати анонсів нових подій фестивалю, який, до речі, триватиме все літо. Отже, офіційний епіцентр активного життя міста тепер тут, на Московському проспекті 20б, в ТРК PLAZMA. До зустрічі на нових подіях фестивалю!

Читати далі...