ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Усе, що ви прагнули знати про йогу!

Дата, время
Понеділок, 14 Липень, 2014

Наші можливості безмежні, а щоб їх розкрити — досить лише нашого бажання, — небезпідставно стверджують зоряні тренери та експерти, що напередодні зібрали учасників, фестивалю PLAZMA SPORT TRENDS на серію тренувань, лекцій і майстер-класів. У спортивному ТРК PLAZMA вони ділилися секретами йоги та аюрведи, неймовірно популярних у сучасному світі. Кількість їх шанувальників перевищує десятки мільйонів, а безліч трендових систем оздоровлення та харчування засновані на цих прадавніх навчаннях, чиї положення перевірені багатовіковою практикою. Тому не дивно, що фестиваль нових можливостей PLAZMA SPORT TRENDS, покликаний зробити спорт і здоровий спосіб життя популярними і доступними, не міг не присвятити їм окрему секцію. 

Якщо спорт відкриває дорогу до контролю над тілом і відчуття впевненості в собі, то йога — тренує силу тіла і духу, дає можливість стати підтягнутим і безтурботним, вчить протистояти натиску агресії та безладності навколишнього середовища.

Досвідчений інструктор по йозі мережі фітнес-клубів Sport Life Катерина Репринцева запропонувала відвідувачам фестивалю не тільки довідатися про трендові напрямки йоги, але й переконатися на власному досвіді в їхній ефективності. Для майстер-класу вона обрала 6 найцікавіших і доступних новачкам йога-дисциплін з тих, якими займаються в Києві: YOGA23, універсальна йога, Hot Yoga, аштанга-віньяса-йога, екзотичну йогу тіней і супермодну антигравіті йогу. Що найцікавіше, перші дві системи йоги, популярність яких далеко переступила межі України, були розроблені киянами. 

Легендарний засновник київської клініки «Аюрведа 192» Віктор Мацишин доступно та захоплююче повідав про аюрведу — давню практику лікування та оздоровлення, застосування принципів якої в повсякденному житті відкриває нові можливості для нашого організму. Також продовжилася серія лекцій відомих дієтологів Тетяни Фіалкової і Катерини Павлової, темою нового практичного заняття була «Їжа, що приносить гармонію». Учасники фестивалю вчилися відрізняти здорову їжу від, тої що приносить дискомфорт і шкоду, розбиралися в причинах впливу їжі на загальний стан здоров'я та відчуття гармонії.

На фестивалі було оголошено про старт конкурсу на сайті Vgorode. Усім, хто прагне зробити спорт частиною свого життя, фестиваль PLAZMA SPORT TRENDS надає можливість виграти абонементи у фітнес-клуб Sport Life. Для цього потрібно зробити фото на фоні живого стенда PLAZMA SPORT TRENDS у ТРК PLAZMA (метро Петрівка, пр-т Московський, 20Б), викласти фото c хештегом #plazmasporttrends під постом про конкурс на сторінці Vgorode в Facebook і зібрати лайки. Десять учасників, що зібрали найбільшу кількість лайків,  отримають сертифікати на місяць занять в Sport Life, який знаходиться в Plazma. Нагородження переможців відбудеться на наступній події фестивалю — секції сучасного спортивного танцю 26 липня. Як завжди, заняття безкоштовні.

ТРК PLAZMA — унікальний київський спортивний торговий центр, що поєднує в собі весь спектр можливостей для заняття спортом і активним дозвіллям: торговельні потужності пропонують спортивну форму та аксесуари, спортклуб з басейном і найбільший в країні боулінг дають можливість провести час з користю для здоров'я і поліпшити свою спортивну форму.

Читати далі...