ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Львові відбулись ISO Open Games

Дата, время
Понеділок, 6 Жовтень, 2014

3-5 жовтня у Львові пройшли перші в Україні міжнародні змагання за програмою Спеціальних Олімпіад.

Під час змагань розіграли 50 комплектів нагород у чотирьох видах спорту: плавання, настільний теніс, футбол та флорбол. Загалом в іграх взяло участь 25 делегацій з 12 областей України (Львівська, Волинська, Житомирська, Одеська, Херсонська, Харківська, Запорізька, Київська, Полтавська, Черкаська) та команда з Польщі.

Ігри проходили на чотирьох локаціях: спорткомплекс «Інтерспорт» — дивізіонування з футболу, фітнес-клуб Sport Life — дивізіонування з плавання, спорткомплекс «Динамо» — дивізіонування з флорболу , ДЮСШ №1 — дивізіонування з настільного тенісу. 

3-4 жовтня фітнес-клуб Sport Life приймав змагання з плавання у рамках  ISO Open Games in Lviv. Серед 84 учасників розіграли 16 комплектів нагород в одиночних та 8 комплектів у командних запливах.

Це не вперше «Sport Life» підтримує змагання, які відбуваються за програмою Спеціальних Олімпіад. 28-30 листопада 2013 року в басейні мережі проходили перші в Україні міжнародні змагання для дітей та молоді з вадами розумового розвитку.

Наступні ігри відбудуться у травні 2015 року і планують прийняти в два рази більше учасників. Крім того до переліку видів спорту буде додано баскетбол.

Читати далі...