ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Команда Sport Life — призери Кубка Львова з Cross-training!

Дата, время
Понеділок, 2 Березень, 2015

28 лютого та 1 березня у Львові проходили змагання на звання найбільш фізично підготовленої особи, у яких брали участь клієнти та тренери Sport Life.

28 лютого змагались аматори, а 1 березня свою майстерність демонстрували професіонали. Команди тренерів та клієнтів Sport Life не змогли лишитись осторонь цієї події та вирішили поїхати за перемогою.

Переможець серед чоловіків-аматорів — Баранов Богдан (тренер Sport Life Оболонь). Не менш успішно виступили тренери, клієнти та співробітники клубів: Sport Life Оболонь — Іван Мороз, Олександр Турченюк, Герасименко Ольга та Sport Life Вінниця — Осадчук Ольга.

У змаганнях серед аматорів гідно виступила команда Sport Life Троєщіна: тренер Жигурська Катерина та клієнти Кацан Іван, Прудковських Віктор. Серед дівчат-професіоналів представляла Sport Life Оболонь Завірюха Анастасія. Блискучу та беззаперечну перемогу у комплексі для професіоналів здобув тренер Sport Life Троєщіна Олександр Ткаченко, який показав силу волі та високу технічність виконання завдань.

Вітаємо спортсменів та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Читати далі...