ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Майстер-клас від тренера Sport Life у ТРК PLAZMA!

Дата, время
Понеділок, 27 Квітень, 2015

У минулі вихідні, 25 та 26 квітня, у ТРК PLAZMA пройшли майстер-класи для жінок під назвою «Таємниці кохання та спорту».

VIP-тренер з йоги Тетяна Гордійчук розповіла учасницям фестивалю про дивовижну дисципліну фітнесу — імбілдінг. Це мистецтво управління м'язами малого тазу, володіння яким гарантує жіноче здоров'я, сплеск сексуальності та підвищення самооцінки. Свій 12-річний досвід практики йоги в індійських ашрамах та провідних світових школах йоги Тетяна застосувала для створення власного курсу Lady-yoga, частиною якого вона поділилась з новими учнями.

Продовженням теми кохання став майстер-класс  від інструктора мережі фітнес-клубів Sport Life Надії Батрак під назвою «Твоє тіло любить фітнес». Тренінг допоміг учасницям фестивалю підібрати для себе вид фітнесу, який принесе максимум радості та користі. Тренер Sport Life провела учасницям екскурсію з різних видів фітнесу, запропонувавши на практиці спробувати один з них – пілатес. Пілатес поєднує переваги фітнесу та йога татє чудовим варіантом для тих, хто шукає внутрішнє рівновагу, спокій та прекрасний фітнес-ефект. Це один з найпопулярніших видів тренувань, який має десятки мільйонів прихильників по всьому світу.

Звичайно ж, і цього разу не обійшлось без обов'язкової події фестивалю — показу мод та консультацій досвідченого стиліста. Катерина Камоза спеціально для учасниць спортивного проекту PLAZMA створила колекцію луків «Весна та сексуальність» у стилі casual та допомогла розібратись у трендах весняної моди.

Спортивним партнером заходу стала мережа фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...