ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер першої «Гонки нації» в Україні!

Дата, время
Понеділок, 18 Травень, 2015

У суботу, 16 травня, у Києві відбувся перший етап унікального забігу з перешкодами «Гонка нації» під назвою «Забіг сили».

«Гонка нації» — це змагання із бігу з перешкодами, аналогів яким в Україні ще не проводили. Цей формат вже давно завоював прихильників у всьому світі. Подібні змагання проводяться у США (SPARTAN RACE, TOUGH MUDDER, SUPER HERO, MUD RUN, THE COLOR RUN) та Австралії (TRU GRIT). Ось нарешті й українці перевірили себе на силу та витримку.

У змаганнях взяли участь понад 1 000 відчайдухів з усієї України. Забіг проходив у чотирьох категоріях: ELITE, BUSINESS, MILITARY та TEAM. За результатами категорії ELITE, яка була розрахована на найвитриваліших та найпідготовленіших учасників, найкращий результат серед дівчат показала Соснова Віра (33 хв), друге місце — Анна Мігель (35 хв), Гавриленко Світлана з результатом 38 хв. посіла третю сходинку. Перше місце серед чоловіків — у Рогозовського Вадима (26 хв), друге місце — у Ходико Олександра (26 хв), третє місце зайняв Король Роман (28 хв).

Sport Life взяв мегаактивну участь у забігу — 60 наших тренерів з легкістю подолали пекельно складну трасу з перешкодами. Наші учасники довели, що найсильніші, найспритніші та найвитриваліші інструктори працюють у фітнес-клубі Sport Life! Тільки з одного клубу Sport Life Черкаси у забігу взяло участь 5 тренерів та інструкторів басейну: Логінова Ольга, Трухній Андрій, Сюткіна Леся, Новіков Андрій та Попова Ганна. Наші учасники відмінно виступили і на наступний рік поставили перед собою завдання посісти перше місце!

У командному забігу TEAM кращою стала команда «Булат». У цій категорії фініш зараховувався за останнім учасником команди. У категорії MILITARY свої сили випробовували правоохоронці, військовослужбовці, рятувальники та учасники АТО. Частина зібраних коштів від забігу MILITARY буде перерахована на потреби постраждалих військових у зоні АТО.

Спеціально для «Забігу сили» були побудовані спеціальні траси, до створення яких були залучені професійні спортсмени та керівники елітних спецпідрозділів ЗСУ, СБУ та МВС. Учасники пройшли крізь воду, вогонь та безліч складних перешкод на шляху до фінішу. Вітаємо усіх учасників з почином, а переможцям перегонів бажаємо успіху на наступних змаганнях!

Партнером змагань стала мережа фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...