ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У найспекотнішій фітнес-лотереї року переміг мешканець Львова!

Дата, время
Понеділок, 3 Серпень, 2015

Головний подарунок безпрограшної акції «Розігруємо мільйон кожен день» виграв Слуцький Тарас з міста Львів. Як виявилося, приємний бонус у вигляді 5 років безкоштовного фітнесу Тарас виграв якраз до свого дня народження.

«Мої друзі вже давно займаються в Sport Life і мене все намагалися підсадити на фітнес. А я весь час якось відмовлявся. Але нещодавно у мене був день народження, і друзі вирішили подарувати мені абонемент в Sport Life. Я приїхав оформлятися в клуб на Сихові, а дівчатка мене і кажуть, що, мовляв, прийміть участь у нашій лотереї, робити все одно нічого не треба. Ні, я, звичайно, бачив рекламу по місту, але не думав, що особливо щось виграю. А тут — бац! — 5 років фітнесу до нової картки! Тепер точно не вийде відкрутитися від занять.» — все ще не вірячи в свою удачу, прокоментував свій виграш Тарас.

Взяти участь у безпрограшній лотереї від Sport Life міг кожен охочий протягом усього липня. Для цього необхідно було всього лише придбати або подовжити будь-який з абонементів мережі. Ставши учасником лотереї, кожен гарантовано отримував свій бажаний фітнес-бонус. Головний приз — 5 років занять фітнесом в будь-якому з клубів Sport Life!

Ця лотерея вже закінчилася, але у Sport Life попереду ще багато цікавих акцій і спеціальних пропозицій. Слідкуйте за акціями від Sport Life і будьте в курсі актуальних новин!

Читати далі...