ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся фінал кубку «Столичний» за підтримки Sport Life!

Дата, время
Понеділок, 17 Серпень, 2015

З 14 по 16 серпня на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Olmeca Place» відбувся фінал відкритого чемпіонату з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок «Столичний» 2015.

Київська федерація волейболу і  Київська спортивна міська федерація пляжного і класичного волейболу під патронатом Управління сім'ї, молоді і спорту КМДА виступили організаторами чемпіонату. Партнерську підтримку всім етапам надала мережа фітнес-клубів Sport Life.

В цілому, в турнірі взяли участь 47 команд з самих різних міст України: Києва, Чернігова, Черкас, Дніпропетровська, Ужгороду та Мукачева.

У попередніх етапах всі учасники показали себе як сильні і витривалі спортсмени, проте завершальні турніри вимагали від них ще потужнішого і драйвовішого виступу. В результаті, і кияни, і гості столиці показали чудовий рівень гри, зайнявши призові місця.

Серед чоловічих команд перше місце зайняли Бокшан Юрій (Ужгород) і Шиманський Андрій (Мукачево).  Почесне друге місце отримали Середа Роман і Мурований Євгенії з Черкас. Київська команда завоювала бронзу — на третє місце вийшли Артемчук Антон і Левченко Андрій.

Серед дівчат місця розподілилися таким чином: Коваленко Катерина і Середа Галина — перше місце, Борісенко Олена і Лисенко Анастасія — друге. Окремо варто відзначити бронзових призерок — ними стали мама й дочка Шумейко Наталія і Шумейко Ганна.

Sport Life вітає спортсменів та уболівальників! Пляжний сезон завершено, але сезон спортивних подій у самому розпалі!

Читати далі...