ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life вже втретє став партнером «ГОНКИ НАЦІЇ»

Дата, время
Понеділок, 16 Листопад, 2015

Вражаючи випробування сили у духу відбулися 13 листопада у парку Дружби народів.

«Гонка Нації» — це унікальний проект, аналогів якому в Україні ще не було. Участь у змаганнях назавжди змінює життя. Це справжнє випробування на фізичну витривалість та волю.

Вже втретє спортсмени зі всієї України мали змогу випробувати себе на витримку у вражаючих змаганнях із перешкодами «ГОНКИ НАЦІЇ», що проходили у Парку Дружби народів минулої суботи. Навіть виснажлива дистанція «ЗАБІГУ ДУХУ» завдовжки 21 км та безліч нових перешкод підкорилися відчайдушним учасникам. Екстриму цього разу додавали й погодні умови.

В рамках «ЗАБІГУ СИЛИ» учасники долали відстань 5 км+ та більше ніж 15 перешкод. Кращий результат серед хлопців у категорії ELITE показав Вадим Рогозовський. Серед дівчат першою стала Катерина Сербенюк.

Довжина траси «ЗАБІГУ ВОЛІ» —  від 13 км, а на шляху до фінішу учасників чекали понад 20 перешкод. Перемогу серед чоловіків здобув Павло Варецький. Кращий результат серед дівчат показала переможниця першої «Гонки» Віра Соснова.

Найважче випробування на витримку чекало відчайдух на етапі «ЗАБІГУ ДУХУ». Це виснажливе змагання на 21 км+,  більше 25 надскладних перешкод. Лідером чоловічого забігу категорії став переможець другого етапу змагань  Олександр Хадико. Кращою серед дівчат стала Надія Воронченко

Два попередніх етапи «Гонки Нації» проходили у травні та серпні 2015 року на території мототреку «Пирогово». Близько 1000 спортсменів зі всієї України взяли участь у видовищних забігах на кожному етапі. Наступна «Гонка», скоріш за все, відбуватиметься у Карпатах.

Sport Life надає партнерську підтримку на кожному єтапі перегонов та щіро вболіває за спортсменів. Зичимо їм надалі підкорювати новіщі висоті.

Читати далі...