ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Дніпрі та Запоріжжя відкрилися кращі футбольні поля в місті — Sport Life Football Arena!

Дата, время
П'ятниця, 24 Червень, 2016

Для багатьох футбол — це не просто гра, а спосіб життя. Отримане задоволення від улюбленої гри багато в чому залежить від покриття поля. На Sport Life Football Arena три міні-футбольні поля з восьмиступінчастим штучним покриттям четвертого покоління JUTAgrass, яке гарантує мінімальні навантаження на м'язи та зв'язки футболістів.

Розмір поля відповідає стандартному ігровому майданчику для гри в міні-футбол і становить 20 м в ширину і 40 м в довжину. Тому тут можна не просто грати в футбол з друзями, але і проводити змагання з міні-футболу будь-якого рівня. В наявності весь необхідний спортивний інвентар – м'ячі, манішки.

У темний час доби Sport Life Football Arena з легкістю забезпечить комфортну гру — на полях встановлено професійне освітлення, з яким зручно грати навіть пізно ввечері.

Крім футбольних полів можна скористатися душовими та роздягальнями, щоб з комфортом переодягнутися перед футболом і не турбуватися за свої речі. Для наших клієнтів також розташована велика парковка для машин.

Зігравши хоч раз на футбольних полях Sport Life, Ви зрозумієте, за що нас рекомендують своїм друзям!

Додаткова інформація за телефоном: 050-328-69-52 Дніпро; 050-381-24-81 Запоріжжя.

Читати далі...