ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На Футбольній Арені Sport Life Дніпро пройшло «Відкриття турніру Libertad»

Дата, время
Четвер, 1 Вересень, 2016

Зазвичай кінець серпня-початок вересня асоціюється з початком навчального року, але в прихильників футзалу в Дніпрі цей час асоціюється виключно із стартом осіннього турніру Libertad. Так і цього року 27 серпня стартував найбільший аматорський турнір з міні-футболу в Дніпропетровській області. І мабуть зовсім не випадково ця непересічна подія відбулася на полях Sport Life. Адже поля для міні-футболу Sport Life вважаються найкращими в Дніпрі, якісне синтетичне покриття та сучасна інфраструктура, дозволяють проводити подібні змагання на найвищому рівні. 

На старт змагань вийшло 56 колективів. Всі команди розподілені на дивізіони в залежності від рівня. В кожному дивізіоні грають по 8 команд в два кола. Такий формат дозволяє максимально створити інтригу в змаганнях. 

Один з найбільш видовищних матчів першого ігрового дня став поєдинок між командами «DWT» та «Вітерок». В першому таймі «Вітерок» повністю був декласованим «DWT» з рахунком 6-1. Проте в перерві Кабаненко мабуть все-таки вдалося достукатися до своїх гравців. За другий тайм «Вітерок» забив аж 5 голів. Так фінальний свисток зафіксував рахунок 6-6. Який в повній мірі відобразив те що відбувалося на полі. 

Взагалі за суботу та неділю було проведено аж 36 поєдинків. В яких була і інтрига, и радість перемоги і гіркота поразки. 

Кожний бажаючий може прийти на Sport Life Football Arena та долучитися до цього незабутнього дійства під назвою футбол. 

Читати далі...