ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Ліко-холдинг» і Sport Life обрали «Містера КНУБА»

Дата, время
Четвер, 8 Грудень, 2016

Закономірно, що жоден конкурс краси не обходиться без Sport Life — фітнес-клубів для найуспішніших, красивих і спортивних. Ось і нещодавно, 6 грудня, в центрі столиці — на вул. Прорізній,8, у клубі «Monte Rey» був організований і успішно проведений конкурс краси «Містер КНУБА» под патронатом голови Наглядової ради Київського Національного університету будівництва та архітектури Ігоря Лисова. 

Організатор і генеральний спонсор конкурсу — «Ліко-холдинг» і його Почесний президент Ігор Лисов. Спортивний призовий партнер — Sport Life також обирав переможця: одним із членів журі конкурсу була PR-директор групи компаній Sport Life Юлія Павленко.

Запрошені гості — Вадим Олейник, Razo Madyan, група «COCOS», Stand-up коміки Денис Дума і Андрій Щегель професійно розважали публіку, а претенденти на звання «Містера» переконливо доводили присутнім свої мужність і спроможність, демонструючи свої здібності і великі амбіції. В результаті переможцем конкурсу краси «Містер КНУБА» став Дмитро Дронов (17 років). Спеціальну номінацию від Sport Life отримав Микола Конопля (19 років).

Читати далі...