ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Від масовості до майстерності!!!

Дата, время
Понеділок, 28 Жовтень, 2013

Цими вихідними завершився 1-й Відкритий Кубок України зі сквошу, який проходив у фітнес-клубі Sport Life Теремки на нових кортах Sport Life Squash Arena. 

Це було дійсно свято сквошу. Керівництво Sport Lifе зробило все від себе залежне, щоб чемпіонат пройшов на найвищому рівні.

Ми намагалися побудувати не тільки 6 нових сквош кортів, а й зробити клуб настільки затишним і комфортним, щоб туди завжди хотілося повернутися якомога швидше. Мікроклімат турніру показав, що ми все зробили правильно і наші старання не були марними. Все, що ми не встигли реалізувати в цей раз, однозначно реалізуємо на найближчому турнірі УСТ 23-24 листопада і обов'язково приємно здивуємо всіх любителів сквошу новими ідеями.

Серед учасників турніру були присутні гості з Росії, Білорусі, Молдови і навіть Африки, які брали участь в 1-му Відкритому Кубку України зі сквошу.

Місця розігрувалися в семи категоріях учасників: Про, Любителі, М3, ЛЕДІ, ЛЕДІ2, Діти до 11 років і Юніори до 15 років.

Як завжди, бурхливі пристрасті на кортах і безкомпромісна боротьба стояли всі два ігрових дня.

У категорії «Про» родзинкою турніру став молодий тренер з Єгипту Іслам Хані - спеціально запрошений тренер по сквошу в Sport Life Squash Arena, який відмінно дебютував як гравець. Матч за вихід у фінал з Валерієм Федоруком показав, що Іслам є серйозним і цікавим суперником для наших вітчизняних гравців, а його гра в передній частині корту не залишила байдужим жодного глядача. У підсумковому протоколі Іслам став другим, обігравши Валеру в найцікавішому матчі з рахунком 3/1, в матчі за перше місце ветеран українського сквошу Костянтин Рибальченко без зусиль здолав Ісламу 3/0. Битва за третє місце в матчі розгорілася між подвірні Денисом і Федоруком Валерієм, де Денис був точнішим у вирішальних моментах, що і зумовило результат поєдинку в його користь - 3/1.

Чемпіоном в категорії «Любителі» став Савелов В'ячеслав. У фіналі він обіграв Фредюк Сергія, такому чином потрапивши в категорію «Про».

Третє місце зайняв — Гулевський Андріан, який обіграв гостя Слабожанінова Артура. У категорії «М3» переміг гість із північної столиці Росії Скачков Андрій, друге місце зайняв — Ткаченко Олександр, третє — Сергій Вакалюк.

У категорії «Леді» беззаперечними лідерами були Надя Усенко і Аліна Бушма, які прогнозовано здолали всіх своїх суперниць з рахунком 2/0, а в фіналі показали сквош найвищого рівня. Перемогу здобула Надія Усенко. Третє місце зайняла Сардак Ліани, яка перемогла Ірину Кульбацкую з Мінська.

У категорії «Леді2» було п'ять учасниць, які за коловою системою розіграли між собою всі місця. Чемпіонкою стала прогресуюча Кадібаш Юлія, друге місце у Джандан Галини, а бронза у Децик Анни.

У категорії «діти до 11» років першим став Дубина Іван з Мінська, друге місце зайняв Щербаков Дмитро-мл, а третє дісталося Познякову Олегу.

Серед юніорів до 15 років переміг Артур Сікора, друге місце — Паші Шумило, третє посів Андрій Кравчук.

Молодці хлопці, так тримати, за вами майбутнє !!!

1-й Відкритий Кубок України зі сквошу 2013 відбувся завдяки мережі фітнес-клубів №1 в Україні — Sport Life.

Від імені організаторів і всіх учасників висловлюємо величезну подяку, партнерам чемпіонату компаніям NAVIGATOR і METRO в особі Георгія Чернявського і Галини Джандан, які люб'язно надали призи і подарунки для учасників змагань.

Читати далі...